Management of Risk Foundation (M_o_R® Foundation) 

Til dig, der ønsker bedre kontrol over risici i projekter og programmer.

Forstå risikostyring og forretningsgevinsterne med M_o_R kurset og lær at have styr på risici og trusler i virksomheden.

4.40 (11 ratings) | Gennemsnitlig beståelsesprocent: 100% | Antal tilmeldte: 230
Seneste opdatering af kursusindhold: 2016 | Sprog: Video på Dansk, materiale og eksamen på engelsk

Prisen er eksklusiv moms

Det kommer du til at lære…

✔  Om risikostyring og forretningsgevinsterne ved at have styr på risici og trusler i din virksomhed.

✔  At identificere og vurdere typiske trusler og muligheder, der er væsentlige for forretningen og målsætningerne.

✔  Principper, teknikker og processer du kan bruge i praksis til at håndtere risici i organisationen og træffe informerede beslutninger.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for dette kursus. 

Hvem er dette kursus til? 

M_o_R er velegnet til alle, som har ansvar i identificeringen, analysen samt ledelsen af risiko på et strategisk program-, projekt- eller operationelt niveau. Kurset er for dig, som er leder eller medarbejder med fokus på risikostyring, og som ønsker en grundlæggende forståelse for håndteringen af risici.

Beskrivelse af Management of Risk Foundation

M_o_R® (Management of Risk) er en internationalt anerkendt akkreditering under Axelos, der også ejer Best Practice-løsninger som Prince2®, MSP® og MoP®. Metoden sætter virksomheder i stand til at træffe informerede beslutninger om de risici, der påvirker deres performance og forretningsmål. M_o_R® bruges verden over af hundredevis af virksomheder og er egnet til både små og store, samt private og offentlige virksomheder. Mange organisationer forsømmer at styre og overvåge risici, og havner derfor i situationer uden kontrol. M_o_R® kan være med til at levere dette, uden at introducere unødige risici eller give slip på kontrollen.

Målet med kurset

 • Du får en forståelse for risiko og risikostyring og forretningsgevinsterne ved at have styr på risici og trusler i virksomheden.
 • Du lærer at betragte risici fra forskellige perspektiver, bl.a. strategi, program, projekt og drift og vurdere hvornår risikostyring bør anvendes.
 • M_o_R hjælper dig med at identificere og vurdere typiske trusler og muligheder, der er væsentlige for forretningen og målsætningerne.
 • Du får nogle principper, teknikker og processer du kan bruge i praksis til at håndtere risici i organisationen og træffe informerede beslutninger.

Undervisningsform

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Om træneren

Kenny Munck, Akkrediteret træner i PRINCE2®, MSP®, MoP® m.m.

Kenny har deltaget i mange forskellige projekter og på stort set alle niveauer fra teamleder, projektleder over programleder til medlem af styregrupper og programkomiteer.
Han er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder, der evner at få deltagerne til at reflektere over muligheder frem for begrænsninger.
Underviser blandt andet i PRINCE2®, MSP®, MoP®, P3O® og MoR®.

Læs mere på Linkedin

Prisen er eksklusiv moms

1 time og 39 min. video
18 supplerende materialer
7 tests
15-21 timer anslået studietid
3 måneders adgang (forlæng når du vil)
Computer, tablet og mobil
Online eksamen
Officiel M_o_R online manual*
Bevis på din certificering
Afholdelsesgaranti (online kursus)
Gratis re-take eksamen* - læs mere her
Mentorix er akkrediteret udbyder af PeopleCert's M_o_R kursus.

Skal du købe for to?

Få én eller flere kurser til hele dit team til én samlet pris. Kontakt os nu.

Kursusindhold: Management of Risk Foundation

Introduktion til M_o_R Foundation

Styring af risikoprincipper er: Tilpasser mål, passer kontekst, engagerer interessenter, giver klar vejledning, informerer beslutningstagning, letter kontinuerlig forbedring, skaber en understøttende kultur, opnår målbar værdi.

2 videoer – 7 min.

Principper i M_o_R Foundation

Styring af risikoprincipper er: Tilpasser mål, passer kontekst, engagerer interessenter, giver klar vejledning, informerer beslutningstagning, letter kontinuerlig forbedring, skaber en understøttende kultur, opnår målbar værdi.

1 video – 22 min.

Tilgangen til risiko

Denne session dækker risikostyringspolitik, procesguide, strategi. risikoregister, udstedelsesregister, risikoforbedringsplan, risikokommunikationsplan, risikosvarplan, risikoprocesrapport og forholdet mellem dokumenter.

1 video – 7 min.

Processen i forhold til risiko

Styring af risikoprocessen inkluderer: fælles procesbarrierer, kommunikation gennem hele processen, identifikationskontekst og risici, vurdering-estimering, vurdering-evaluering, planlægning og implementering.

4 videoer – 38 min.

Risikostyring med M_o_R

Denne session dækker formålet med indlejring og gennemgang, indlejring af principperne, ændring af kulturen for risikostyring, måling af værdien, overvindelse af de fælles barrierer for succes, identifikation og etablering af muligheder for forandring.

1 videoer – 3 min.

Perspektiver i M_o_R

I de foregående kapitler er principperne, fremgangsmåden og den generelle proces til gennemførelse af risikostyring beskrevet.

1 video – 9 min.

Management of Risk Foundation eksamen

 • 1 times multiple choice eksamen
 • 75 spørgsmål
 • 5 “prøve spørgsmål” som ikke tæller med i den totale point score
 • Bestå eksamen med 35 rigtige svar
 • Tager du eksamen på et andet sprog end dit modersmål, får du tillagt 25% ekstra tid

Når du er klar til at tage eksamen skal du blot sende en mail til kursus@mentorix.dk med følgende informationer:

 • Navn
 • E-mail
 • Hvilken certificering ønsker du (eks. M_o_R Foundation)
 • Evt. en bemærkning – eksempelvis dysleksi

Du vil inden for 2 hverdage få en mail fra kursus@mentorix.dk og derefter en mail fra eksamensudbyderen, PeopleCert som guider dig videre.
OBS! Mails fra PeopleCert kan lande i spam eller uønsket post så husk at tjekke her.

M_o_R Foundation eksamen tages på engelsk.

 • Webkamera (hav et spejl med på eksamensdagen, hvis din computer har indbygget webkamera, så lokalet kan blive tjekket inden eksamen)
 • Mikrofon
 • Mulighed for at være i et lokale, uden at blive forstyrret af andre under eksamen
 • At du har et billede-ID som du kan fremvise (pas, kørekørt eller andet ID med fødselsdag og billede)

Vores samarbejdspartner udbyder en ”online” eksamen, hvilket vil sige at eksamen bliver overvåget online af en WebProctor. Du vil efter din bestilling modtage en mail med din eksamensvoucher fra PeopleCert.
Mailen indeholder et link til oprettelse af en kandidatprofil hos PeopleCert, voucherkode samt en vedhæftet vejledning.
Det er vigtigt at du læser vejledningen igennem inden du booker din eksamen.

En eksamensvoucher giver adgang til én eksamen. Der er ingen yderligere eksamensforsøg inkluderet. Eksamen foregår altid på eget ansvar, men er samtidig en fleksibel løsning for personer med en stram kalender.
Eksamens gennemføres i samarbejde med en græsk eksamensorganisation kaldet PeopleCert. De er eneansvarlig i forhold til AL support vedr. denne eksamen.

PeopleCert:

Telefon: +45 43 31 49 67
(Bemærk de er engelsktalende selvom du ringer til et dansk telefonnr.)
Email: customerservice@peoplecert.org

Den bestilte voucher kan ikke returneres, da den er købt specifikt til dig.

Voucheren har en udløbsdato som er angivet i mailen fra PeopleCert. Du kan ikke anvende voucheren efter denne dato – heller ikke selvom du har en god grund til ikke at have brugt voucheren. Vi anbefaler at du booker din eksamen ca. 14 dage før ønsket dato og at din eksamen gennemføres 30 dage inden voucherens udløb.

Selve eksamen bliver teknisk gennemført på dansk, medmindre du har bestilt den på et andet sprog. Der vil være en engelsktalende WebProctor som sidder og overvåger eksamen undervejs. Du har mulighed for at tale og/eller chatte med din WebProctor før, under og efter eksamen. Du må under ingen omstændigheder blive forstyrret under eksamen. I den periode eksamen vare, må ingen andre være til stede, stikke hovedet ind, ringe dig op, etc. Sørg endvidere for at lokalet ikke referer til PRINCE2, projektledelse, eller andet nogen steder (f.eks. plakater, billeder, etc.).

Du har 12 måneders adgang til e-learningen, og du skal nå at tage din eksamen inden adgangen udløber. Ønsker du at forlænge adgangen til e-learningen, kan du få 6 måneder yderligere for 1.250 kr. ekskl. moms ekskl. eksamen.

Skriv til kursus@mentorix.dk hvis du gerne vil forlænge din adgang.

Hvad købte andre?

PRINCE2® Foundation
PRINCE2® Agile Practitioner
AgileSHIFT®

Prisen er eksklusiv moms

1 time og 39 min. video
18 supplerende materialer
7 tests
15-21 timer anslået studietid
3 måneders adgang (forlæng når du vil)
Computer, tablet og mobil
Online eksamen
Officiel M_o_R manual
Bevis på din certificering
Afholdelsesgaranti (online kursus)
Gratis re-take eksamen
Mentorix er akkrediteret udbyder af PeopleCert's M_o_R kursus.
//