mentorix logo

Firmakurser

Stærke resultater i fællesskab

-Klassrum træning til .

Firmakurser

Gode priser, stærke resultater

Drag fordel af at vi kommer til jer, så I kan lære i fællesskab. Er I flere medarbejdere i samme organisation som har brug for at se udfordringerne i samme perspektiv, så bestil firmakurser – kun for jer.
Drag fordel af at vi kommer til jer, så I kan lære i fællesskab. Er I flere medarbejdere i samme organisation som har brug for at se udfordringerne i samme perspektiv, så bestil firmakurser – kun for jer.

Stærke resultater - i fællesskab

Med firmakurser får jeres virksomhed:

Populærere tilkøb

Få hjælp, rådgivning og

svar på dine spørgsmål.

Ring alle hverdage

(+45) 72 44 12 34

kursus@mentorix.dk

 

Jeres helt eget . kursus

Mentorix er digital frontløber. Vi sætter en ære i at udnytte de digitale muligheder til at skabe maksimal læring samtidig med at give kursister en moderne oplevelse. Jeres kursister vil mærke vores tilstedeværelse uanset om vi sidder i samme rum eller er tusinder af kilometer fra hinanden.

Herunder kan du se et eksempel på skræddersyet kursusforløb, der kombinerer online – med klasserum. Hos Mentorix kan du selv kombinere lige præcis det undervisningsforløb, der passer til jer. 

Eksempel på et undervisningsforløb med både online- og fysisk fremmøde

Introduktions - webinar

Introduktion til undervisningsforløbet. Tips til online selvstudie.

Online selvstudie

Online selvstudie som forberedelse til klasserum. Undervisningsvideo, interaktive quizzer, test eksamen og manual.

Klasserums-undervisning

Præsentation af kursusindholdet. Dialog og gruppearbejder (evt. som break-away-room), Lær at omsætte til praksis Tips til at bestå eksamen.

Eksamens-forberedelse

Opsamling på spørgsmål, eksamensforberedelse Selvstudie før eksamen som giver kursisterne mulighed for at repetere  indholdet.

Online Certificering

Officiel akkrediteret online certificering Certificering er bevis på at kursisten lever op til kompetencekrav for certificeringen.

Få et tilbud på dit firmakursus

Undervisningsforløb inkl.

Få et tilbud på dit firmakursus inden for få sekunder!

Kontaktoplysninger

Hvis ikke du modtager en bekræftelsesmail inden for 10 minutter bedes du tjekke din spam mappe eller kontakt os.

Undervisningsforløb inkl.

Prisen angivet er vejledende og baseret på en estimering af forventede omkostninger for kurset.

 

Fakta om os

kursister
0 +
Består i første forsøg
0 %
År i markedet
0
Akkrediteringer
0

Mentorix handler i bund og grund om certificeret lederskab – at giver dig eller dine medarbejdere en fælles arbejdsmetode, så I kan skabe resultater i fællesskab. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os.

Nicolai-kontaktperson-e-learning

Eksempler på virksomheder, som har valgt Mentorix firmakurser

Hvad siger vores kursister om vores firmakurser?

Med et forløb af teori og praksis fik vi lært metoderne i Scrum samtidig med vi fik metoden implementeret i praksis. Mentorix's SCRUM Certificering har styrket vores fælles ”sprog” og forståelse for vores individuelle bidrag til at gøre arbejdet færdigt. Et super godt forløb for os alle.
Rasmus Kronborg
CTO - Nice hair
Jeg har kun haft rigtig gode oplevelser med Mentorix, både da vi havde Kenny (red. akkrediteret træner) ude til firmakursus i MoR®, men også hver gang vi kontakter jeres kursusafdeling og Karam (red. kursusadministrator). Jeg har kun oplevet super hurtig respons og utrolig professionel hjælp, hvis der har været spørgsmål eller problemer. Stor ros til jer her fra.“
Marianne Ørbech Happel
Manager -Nextpuzzle

Mentorix er officiel akkrediteret kursusudbyder - din sikkerhed for kvalitet fra første introduktion til I står med et certifikat i hånden.

At Mentorix er officielt akkrediteret er jeres garanti for at Mentorix og Mentorix’s kurser lever op en række kontrakteligt fastsatte krav  for kvalitet. Logoerne på herunder beviser at vi har opnået akkreditering hos førende internationale akkrediteringsorganisationer.

For at kunne kalde sig “Accredited Training Organization” (ATO) skal Mentorix løbende underlægges ekstern revision, som sikrer at kursusindhold, undervisningsforløb, faciliteter og ikke mindst undervisere lever op til gældende krav.

Mentorix Akkreditering accreditation kursusudbyder
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”