Blog

Følg med og bliv inspireret af vores indlæg omkring
projektledelse og andre emner inden for online læring.

Hvorfor er forandringsledelse så svær en disciplin? Læs her hvordan du skal håndtere forandringsledelse
10/12/2021
______
Hvad skal der til for at få implementeret en god forandring? Det er ikke nemt at få andre mennesker til at forandre sig, og der kan opstå en vis modstand, når der er forandring på vej. En god forståelse af forandringsledelse er derfor essentielt for at få en succesfuld forandring.
Hos Mentorix kan du tage et online kursus i projektledelse lige hvor det passer dig
20/10/2021
______
Der findes utallige fordele ved at vælge et online kursus frem for et klassekursus. Det er selvfølgelig op til den enkelte kursist at vurdere, hvordan man lærer bedst, så man kan vælge den rigtige kursusform. Vi har listet vores top 10 fordele der er ved at vælge e-learning over fysisk undervisning.
Hvad er PRINCE2 og hvad lærer man på et PRINCE2 kursus?
05/08/2021
______
PRINCE2 er en grunduddannelse inden for projektledelse, og er en af de mest udbredte projektledelsesmetoder i verden. Dette skyldes blandt andet, at metoden er relativt simpel i forhold til andre metoder.
Få hjælp til at vælge det rigtige kursus i projektledelse
04/08/2021
______
De mange forskellige projektledelseskurser kan være svære at finde rundt i. For hvilken certificering vil være den rigtige at tage for dig? Det kommer nemlig an på, hvilken rolle du har i projektet. Vi har lavet et lille overblik over nogle udvalgte kurser her.
PRINCE2 og Scrum er på de regionale positivlister til kurser for ledige
30/07/2021
______
Der er mange muligheder for at styrke sine kompetencer selvom man er ledig. PRINCE2 og Scrum er begge kurser på de regionale positivlister og du kan dermed søge om at få betalt dem af dit jobcenter.
Online kurser i projektledelse hos Mentorix
26/07/2021
______
Efterspørgslen stiger på online kurser, og vi forstår godt hvorfor. Især fordi certificeringen er lige så gældende som en certificering på et klassekursus. Vi har listet et par af fordelene op ved online kurser i dette indlæg.
Online kursusplatform hos Mentorix giver dig online certificering
27/07/2021
______
Hvad får du, når du bliver kursist hos Mentorix? Alt materiale ligger tilgængeligt online, og du kan derfor tage kurset lige når det passer dig. Kurset er lavet af vores akkreditererede trænere, og du kan nemt følge din udvikling.
Bliv certificeret projektleder hos Mentorix
21/07/2021
______
Bestå eksamen for at blive certificeret projektleder. Vi kommer med gode råd og anbefalinger til, hvordan du bedst muligt kan forberede dig til eksamen. Se desuden den gennemsnitlige beståelsesprocent for vores kurser på første eksamensforsøg.
UCl og mentorix
06/03/2019
______
Mentorix har i mange år samarbejdet med UCL, for at vi sammen kan forbedre kompetencer hos endnu flere personer. Vi ved, at et stærkt samarbejde er essentielt for at få succes for begge parter.
Se hvilke fordele der er ved porteføljestyring
19/02/2019
______
Når man arbejder med styring af forandringer gennem projekter og programmer er der tale om porteføljestyring. Dette kan man lære ved at tage et MoP (Management of Portfolios) kursus. Der er en række fordele ved at implementere MoP, som vi har samlet i dette indlæg.
//