mentorix logo

10 fordele ved online kurser frem for klassekurser

10 fordele ved online kurser frem for klassekurser

Facebook
LinkedIn

De traditionelle klassekurser har i lang tid været den foretrukne kursusform, fordi det har været det mest udbredte. De seneste år er der kommet mere og mere fokus på elæringskurser – Her er vores top 10 over de fordele, der er ved at vælge online læring i stedet for fysisk undervisning. 

01.

Fleksibilitet

I og med man ikke skal møde fysisk op på et bestemt tidspunkt, får man naturligvis langt større fleksibilitet ved at tage et online kursus. Man kan altså selv planlægge, hvor og hvornår det passer ind at tage kurset. Lærer du bedst om aftenen, er det jo oplagt at tage kurset der. Du kan desuden bruge eventuel rejsetid til og fra arbejde på at gennemgå materialet, for du kan nemlig tilgå materialet uanset hvor du er, så længe du har en internetforbindelse.
02.

Bestem selv tempo

Undervisningen foregår i dit tempo, og du bestemmer selv hvordan forløbet skal være. Vil du gerne certificeres hurtigt, kan du intensivere dit forløb, og har du mindre travlt, kan du nøjes med at tage et par timer om ugen. Vi anbefaler dog, at når man er kommet i gang, så skal man undgå at tage lange pauser, da man vil glemme størstedelen af det man har lært.
03.

Bedre indlæring

Når du deltager på et klassekursus, har du én chance til at få gennemgået materialet. Sådan er det ikke på et online kursus. Der kan du se og gense materialet lige så mange gange, du har behov for. Gentagelser styrker indlæringen, og du vil kunne huske mere af materialet i længere tid. Desuden er materialet mere varieret på et online kursus. Du bliver løbende præsenteret for diverse tests, forskellige videoer, tekster, præsentationer mm., som er med til at gøre indlæringen mange gange bedre. Der er løbende rettelser til kurserne, hvilket betyder at du altid har adgang til det nye materiale.

04.

Online platform

Alt kursusmateriale er samlet ét sted. Du skal ikke bekymre dig om at skifte mellem forskellige programmer for at få adgang til det fulde kursus. Det er nemt og ligetil at komme i gang, og du får dit eget unikke login. Så snart du er oprettet på platformen kan du starte dit kursus. Det betyder altså, at du kan komme i gang meget hurtigere, end hvis du skulle deltage på et fysisk klassekursus, hvor du måske er nødt til at vente flere uger på opstart.

05.

Statistik over forløb

Eftersom du har et unikt login, har du derfor også mulighed for at følge din egen udvikling undervejs. Du får adgang til dine statistikker, hvor du blandt andet kan se, hvordan du har klaret dine tests. Her vil desuden være et overblik over, hvor langt du er kommet på kurset, så du hele tiden kan holde øje med processen.
06.

Ingen rejsetid

Eftersom du har et unikt login, har du derfor også mulighed for at følge din egen udvikling undervejs. Du får adgang til dine statistikker, hvor du blandt andet kan se, hvordan du har klaret dine tests. Her vil desuden være et overblik over, hvor langt du er kommet på kurset, så du hele tiden kan holde øje med processen.
07.

Online eksamen

Lige som du selv kan bestemme hvornår du vil starte på et online kursus, kan du også selv bestemme, hvornår du vil til eksamen. Den foregår nemlig også online. Du har altså mulighed for at læse op på de emner, du er i tvivl om. Den mulighed har du ikke på et almindeligt klassekursus, hvor du er nødt til at tage eksamen på de afsatte kursusdage.
08.

Bedre pris

Klassekurser har langt højere udgifter end online kurser. Der skal både betales løn til underviseren, leje af lokale, mad og drikke til kursisterne og diverse andre udgifter. Derfor ligger prislejet på klassekurser en del højere end prisen på online kurser. Et elæringskursus kræver ”kun” at det bliver sat op og holdt ved lige. Det er ingen administrativt krævende løsning at lave et online kursus, som det ellers godt kan blive med planlægning af et klassekursus. Derfor kan prisen på et elæringskursus sættes lavere, fordi der er langt færre udgifter til at afholde det. Alt i alt så er online kurser er en langt grønnere kursusform.

09.

Afholdelsesgaranti

Man kan være uheldig, at ens klassekursus bliver aflyst. Det kan der være flere grunde til, men en hyppig årsag er, at der ikke er nok tilmeldte deltagere. Det er rigtig ærgerligt, når man som kursist går og venter på at komme i gang med sin kompetenceudvikling. På et elæringskursus er man ikke afhængig af et bestemt antal deltagere, så der kan du altid være sikker på at det bliver afholdt. Og desuden skal du ikke gå og vente på at komme i gang.
10.

Vælg det rigtige kursus ud fra netop din situation

Er du usikker på, hvilket kursus der er det rigtige valg for dig, så kan du få adgang til dem alle i en gratis i en light udgave. Ved at gå de forskellige kurser igennem kan du let får et overblik over, hvilket kursus der passer netop til dig. Du er naturligvis også velkommen til at ringe og få vejledning.

Se vores online kurser

Styrk dine kompetencer med certificeringer du kan bruge i hele verden. Mentorix har produceret
e-læring siden 0’erne. Vi ved, hvordan man laver spændende læring digitalt. Kurserne præsenteres på den prisbelønnede platform Eurekos.

Mentorix Business Academy

Læring til alle medarbejdere. Nyt spændende digitalt uddannelseskoncept, som giver jer rabatter, som danner en fælles ramme for nye kompetencer og som giver medarbejdere viden hvor – og når de vil. Nemt og omkostningseffektivt.Eurekos.

Online kurser for ledige

Hos Mentorix får du en vifte af online kurser som er de mest efterspurgte i markedet. Med en certificering styrker du dit CV og du øger din muligheder for at få en nyt spændende job. Vi hjælper dig med at få fuld tilskud via dit jobcenter. Vores mål er at gøre det let for dig.

Relaterede artikler

prince2 7 online

PRINCE2 7

PRINCE2® 7 Edition PRINCE2® blev først lanceret i 1996 og har haft seks udgaver (før den nuværende udgivelse). Den seneste opdatering blev

online courses

Twoday

Om virksomheden Twoday er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyser,

Få ny inspiration til din kompetenceudvikling

mentorix online kurser
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Du kan altid afmelde e-mails fra Mentorix eller ændre dine præferencer.

Ved at klikke på tilmeld giver du samtykke til, at Mentorix må gemme og behandle de personlige oplysninger, du har angivet, til at levere det, du har anmodet om.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”