mentorix logo

Scrum Product Owner

Til dig, som skal sikre, at projektudviklingen passer til de forretningens behov.

En Scrum Product Owner™ sikre fokus på skabelse af den højeste mulige forretningsmæssige værdi skabt på den korteste mulige tid.
Scrum Master Certificering - til AGILE projektledere | e-læring | dansk | akkrediteret af Scrum Study | PRISGARANTI | vi hjælper dig igennem | SMC™

Det kommer du til at lære

 • Hvordan man tænker og arbejder i agile projekter.
 • Scrum koncepterne og opnå en forståelse for anvendelse.
 • Din rolle som Scrum Product Owner og de øvrige roller inden for Scrum.
 • Hvordan du som Product Owner ” Voice of the costumer” navigere i et agilt projekt.
 • Hvordan du bygger og prioriterer en Product Backlog
 • Får anbefalinger til, hvordan en Scrum Product Owner arbejder i praksis

Scrum Product Owner er den hurtigst voksende certificering inden for agil ledelse. Forretningen har endelig forstået, at rollen som Product Owner er helt essentiel, hvis virksomheden skal lykkes med at få investeringen hjem på de store projekter.

Hvad er scrum? Scrum er et fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Alle kurser i Scrums Study’s framework er baseret på Best Practice, og rammeværket har bevist sig selv for længst. Scrum anvendes til projekter, hvor uforudsigeligheden er stor, hvor produktspecifikationer og krav ændres løbende.

På kurset får du et indgående kendskab til rollen som Scrum Product Owner. Du lærer, hvordan man prioriterer kravelementer med det sigte at skabe den største forretningsværdi. Som Product Owner repræsenterer du forretningens interesser. Du har derfor ansvaret for planlægning af projektet og specificering af kundens nytteværdi. I den forbindelse er kommunikation og koordinering mellem diverse interessenter afgørende for at skabe transparens i projektet – uanset om kunden er intern eller ekstern.

Product Owner certificeringen er ikke en overbygning på Scrum Master certificering. Står du og skal vælge mellem netop disse to kurser, så er det den rolle, der bedst passer til dit behov, der bør bestemme dit valg.

Målet med kurset

Du vil blive i stand til at varetage rollen som Scrum Product Owner™ i professionel sammenhæng. Efter bestået kursus får du en internationalt anerkendt certificering, som du kan bruge som bevis.

Hvem er dette kursus til?

Målgruppen til Scrum Product Owner™ Certified kurset er medarbejdere i forretningen som har ansvaret eller delansvaret for udvikling af nye eller eksisterende produkter. Det henvender sig også til alle som ønsker at vide mere om agil produktudvikling.

Et kursus som sandsynligvis vil ændre dit syn på produktudvikling, dig selv og dit samarbejde med andre mennesker. Du vil stoppe med at følge planer som ingen hold har i virkeligheden. Dit mind-set vil skifte til et større fokus på at skabe den maksimale forretningsværdi på den korteste mulige tid.

Forudsætninger

Du behøver ikke have taget andre kurser for at starte på Scrum Product Owner.

Online

 

Mentorix har over de sidste 10 år specialiseret sig i produktion af e-læring længe før det blev moderne. Vi ved at digital læring ikke handler om at sætte strøm til flade PDF- eller Powerpointfiler. Nej, hos Mentorix udnytter vi de digitale muligheder som apps, games, quizzes mm. til at lave læring, man ikke vil være i stand til at producere i et klasselokale. Vi giver vores kursister en unik elektronisk læringsoplevelse.

Fordelen ved online kursus?

Firmakurser

Er I flere medarbejdere i samme organisation, der har behov for et fælles kompetenceløft?

Vores kombinerede træningsprogrammer giver din virksomhed muligheden for at tilpasse et træningsforløb som passer til de konkrete behov. Sammen med jer finder vi de rigtige kurser og designer læringsforløb bestående af webinar, online træning og klasserumstræning.

Ved at kombinere forskellige læringsformer giver vi medarbejderne en fleksibel og kosteffektiv uddannelse. Ved at reducere den fysiske tilstedeværelse i klasserum spares faste omkostninger til rejser og ophold. En kosteffektiv uddannelse betyder, at flere medarbejder får muligheden for at bygge nye kompetencer op til stor gavn for virksomheden.

Kontakt os for mere vejledning – og få et godt tilbud

FAQ

Find svaret på dine spørgsmål her

Ja, vores Scrum Product Owner Online-kursus er akkrediteret af Scrum Study, som er første Scrum Organisation.
Det mest kendte agile framework der anvendes i stort set hele verden. Det fleste bruger det i forbindelse med udvikling af moderne software løsninger. Scrum består af læringsaspekter, principper, 5 faser og 19 processer. Der er tale om et rammeværk som kan tilpasses forskellige typer af projekter. Scrum er blevet meget populær, da det tilgodeser selvbestaltet ledelse, hvilket motivere de fleste medarbejdere.
En Scrum Product Owners hovedopgave er at levere konceptet for projektet og kan klart og præcist formidle denne vision til Scrum-teamet. De skal fastholde interessenterne og kundens krav som det centrale fokus i visionen. Sideløbende vedligeholde og administrere et responsivt produktbacklog for at sikre rettidig gennemførelse af et kvalitetssoftwareprojekt.
En Product Owners vigtigst opgave er at håndtere kravlisten som vi kalder en Product Backlog. Product Owneren er en ressource der kommer fra forretningen og som er kravstiller til det produkt der skal produceres. Product Owneren indsamler kravene fra sin organisation og præsenterer kraven i et format der kan overtages af Scrum teamet. PO har ansvaret for at sponsoren får det maksimale ud af investeringen. Du skal se Product Owneren som en ledelsesfigur som har ansvar for økonomien, kommunikationen til organisationen og som er en del af Scrum Teamet. PO arbejder tæt sammen med Scrum Masteren og det øvrige team.
Den vigtigste forudsætning er at PO kender til det forretningsområde denne repræsenterer. Normalt er det en erfaren medarbejder der har indgående kendskab til de systemer eller services der skal udvikles. Derudover skal Product Owner have nogle kompetencer i forhold til at kunne lede og kommunikere på tværs af projektet til alle relevante interessenter.

Tilkøbsprodukter

Vælg din betaling for

Scrum Product Owner

Månedlig

kr 695 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Årlig

kr 495 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Om underviseren

Mentorix Instructor AgileShift Scrum Jesper Rytter Hansen
Jesper Rytter Hansen
Akkrediteret træner i Scrum™

Jesper er eksternt certificeret inden for Scrum™, PRINCE2®, MSP®, AgilePM®, ADKAR og IPMA B samt certificeret projektleder internt i General Electric og Capgemini. Han har 20 års erfaring med fuldtids program- og projektledelse inden for flere forskellige brancher: forsikring, Liv & Pension, det offentlige, instrumentudvikling, finans og produktudvikling. Han underviser primært i Scrum™ og AgilePM®.

Læs mere om ham på Linkedin

Kan man søge job som Product Owner?

Jesper Hansen – Akkrediteret træner i Scrum

Inkluderet i kurset

5.900,00 kr.

ex. moms

Afmeld når du vil inden for 30 dage

Kundeservice

Få hjælp, rådgivning og

svar på dine spørgsmål.

Ring alle hverdage

(+45) 72 44 12 34

kursus@mentorix.dk

 

Del kurset med en ven

Kursus indhold

 • Introduction til Scrum ( Agile overblik – Agile metoder)
 • Scrum Overview
 • Scrum Principles ( Empirical Process Control – Self-Organization – Collaboration…)
 • Scrum Aspects (Organization – Business Justification – Quality – Change – Risk)
 • Scrum Processes ( Initiate – Plan and Estimate – Implement – Review and Retrospect….)
 • Scaling Scrum ( Scalability of Scrum – Overgang til Scrum)
 • Scrum case-opgaver
 • Diverse quiz og opgaver

 

Officiel eksamen

Officiel Scrum Product Owner Online eksamen
 • 140 questions – multiple choice
 • 180 minutter
 • Eksamenen tages uden hjælpemidler
 • Du skal svare rigtigt på 65 % for at bestå eksamenen.
 • ét rigtigt svar til hvert spørgsmål

Gennemsnitlig beståelsesprocent på dette kursus: hos os 98%

Ved bestået eksamen opnår man den officielle Scrum Product Owner certificering fra Scrum Study.

Mentorix-Scrumstudy-certifikat
Mentorix-Scrumstudy-certifikat

Vores kurser er akkrediteret af de førende læringsinstitutioner over hele verden

Mentorix ApS is an Accredited Training Organizations (ATO) by APM Group International. The Swirl logo™ Change Management®, AgilePM® are trademarks of the APM Group Ltd., used under permission of the APM Group Ltd. All rights reserved.

PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, MoP®, MSP®, M_o_R®, P3O®, ITIL® are a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All Rights reserved.
Copyright © AXELOS Limited 2011. Material is reproduced under license from AXELOS Limited. All rights reserved.

The APMG International Change Management , AgilePM and Swirl Device logo are a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.

Mentorix ApS is a SCRUMstudy Authorized Training Partner (ATP). SPOC™, SMC™ og SDC™ are trademarks owned by SCRUMstudy.

AXELOS, PeopleCert, APM Group, og Scrum Study har akkrediteret vores kurser, materialer og undervisere, hvilket bekræfter, at de når de høje standarder, som de kræver af deres træningspartnere.
Få hjælp, rådgivning og svar på dine spørgsmål

Har du et spørgsmål til vores kurser, priser eller andet? Så ring til os eller send din forespørgsel herunder.
Det er helt uforpligtende og du får typisk svar samme dag.

Du kan ringe til os i alle hverdage kl. 09.00–16.00

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

Split your payment and pay a fixed low price for 12 months 695 DKK per month
Split your payment and pay a fixed low price for 12 months 695 DKK per month

We offer you to split your payment for your course into instalments of 695 DKK over 12 months.

 • Full certification – course, and manual
 • 12 months access to all courses
 • Paid monthly via debit card

Total pris 8.340,00 kr. ex. vat

Tilføj til kurv

Scrum Product Owner

Din bestilling:

Vælg din betaling for

Scrum Product Owner

Månedlig

kr 695 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Årlig

kr 495 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus
visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”