Change Management™ Foundation 

Til dig der skal sikre at organisationen går den rigtige vej.

Lær hvordan du skal forholde dig til forandringer, og sikre at du/I går den rigtige vej.

5.0 (1 ratings) | Gennemsnitlig beståelsesprocent: 99% | Antal tilmeldte: 27
Senest opdateret: 2018 | Sprog: Video på Dansk eller Engelsk, Læsemateriale & Test på Engelsk

Det kommer du til at lære…

✔  Hvordan den organisatoriske forandring finder sted.

✔  De nødvendige roller som skal sikre en succesfuld forandring.

✔  Hvordan projektdeltagere reagerer på organisatoriske forandringer.

✔  De forskellige typer af forandringer – eksempelvis planlagt.

✔  Om udvikling strategier til at fastholde menneskers motivation under forandringsprocessen.

✔  Hvordan man holder interessenter involveret mens en organisation gennemgår forandring.

Forudsætninger

Der er ingen krav. 

Beskrivelse

En certificering i Change Management Foundation, og dermed relevant teoretisk viden og praktiske værktøjer, er yderst fordelagtig for dig – uanset om du er projektleder for organisatoriske ændringer, om du arbejder som programleder, som Business Change Manager i en programstyregruppe eller som leder. Med andre ord er vores Change Management kursus skræddersyet til såvel ledere som andre med ansvar for at gennemføre og implementere forandringsprocesser.

Change Management™ er en struktureret tilgang til forandring fra den nuværende situation til en ønsket fremtidig situation Forandringsprocessen har til formål at få organisationen – medarbejderne til at acceptere ændringer i deres nuværende situation.

Det handler nemlig om at tilpasse organisationen til nye teknologier, ny lovgivning og andre ting, der forandrer sig uden for virksomhedens rammer.

 

Målet med kurset

  • At lære de effektive kommunikationsmetoder, og hvordan interessenter med forskellige udgangspunkter håndteres på en effektiv måde.
  • På kurset gennemgås teorier og praktisk håndtering af jeres forhold til ændringer, og hvorledes ændringer påvirker og styres i organisationen.
  • Du får konkrete metoder til kommunikation og interessenthåndtering, og kurset afsluttes med metoder til praktisk ændringsstyring.
  • Kurset klæder dig kort sagt på til at håndtere alle de udfordringer og opgaver, du møder i forbindelse med implementeringen af forandringer i organisationen.

Undervisningsform

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Om træneren

Thomas Pulawski, Akkrediterede træner i PRINCE2® & Change Management™.

Thomas har mere end 19 års erfaring. Han har arbejdet som projektleder, programleder, samt generel afdelingsledelse primært indenfor IT branchen. Underviser primært i Change Management & PRINCE2®.

Læs mere på Linkedin

DKK 5.895,-
Eksklusiv moms

Særligt tilbud:
4 x webinar over 4 uger. Start 7. april 2020
4 timers video
71 supplerende materialer
17 tests
25-30 timer anslået studietid
12 måneders adgang
Computer, tablet og mobil
Online eksamen
Læsemanual
Bevis på din certificering

Skal du købe for to?

Få én eller flere kurser til hele dit team til én samlet pris. Kontakt os nu

Kursusindhold

En certificering for professionelle ledere i organisatoriske forandringer, overgangs- og transformationsroller.

Oprettet i samarbejde med The Change Management Institute (CMI) – den globale, non-profit-sammenslutning af forandringsledere, der fokuserer på at fremme forandringsledelsen.

Professionelle, certificerede forandringsledere anerkendes for den viden og de færdigheder, der understøtter en problemfri organisatorisk forandring.

1 video – 9 min.

Hvorfor effektiv forandringsledelse er vigtig. Det beskriver “den viden, der kræves for at tilbyde klare, præcise og veldokumenterede oplysninger om den rolle, som effektiv forandringsledelse har i forbindelse med at muliggøre en vellykket forandring i organisationer”.

11 videoer – 90 min.

Idenfitikation af forandringsfaktorerne, altså de faktorer, der driver behovet for forandring, omfatter brugen af disse oplysninger for at opretholde strategisk fokus og energi gennem hele forandringsprocessen. Det giver svaret på det grundlæggende spørgsmål “Hvorfor forandring” og “Hvorfor nu”.

10 videoer – 10 min.

Beskrivelse af principper, processer og teknikker til effektiv styring af fordele (gevinster) og realisering i et forandringsinitiativ.

1 video – 9 min.

Hvordan man analyserer og engagerer interessenter. At analysere en interessent er vigtigt for at identificere de vigtigste interessenter samt for at samle og opretholde en god engagementstrategi, især når man arbejder med et forandringsteam.

2 videoer – 33 min.

Forståelse af forskellige tilgange til kommunikation, og hvornår de er egnede at bruge, kan gøre den kritiske forskel mellem succes eller manglende kommunikationsindsats og i sidste ende forandringsinitiativet.

6 videoer – 31 min.

Handler om at identificere og analysere virkningen af forandringen, hvilket er en af nøglerne til planlægningen af effektiv forandringsledelse. ENa analyse af indvirkningen kan bidrage til at undgå eller i det mindste minimere de forstyrrende påvirkninger og understøtte de positive aspekter af forandringen. Ved vurderingen af virkningerne er det vigtigt at huske på, at der ofte er en organisatorisk “Pollyanna-effekt”. Det er nyttigt at betragte forandringsledelsen som en vigtig risikostyringsstrategi.

1 video – 13 min.

Fokuserer på menneskelige og kulturelle aspekter – hvorfor de betyder noget, hvordan man identificerer problemerne og øger villigheden til forandring, hvordan man forbereder sig på modstand mod forandringen og hvordan man måler virkningen af eventuelle forandringsinitiativer.

5 videoer – 45 min.

Hvem er dette kursus til? 

Program-, portefølje- og projektledere og alle medarbejdere, der arbejder med Change Management™ generelt. Kurset henvender sig til ledere og kommunikationspersoner, der er engagerede og involverede i tilrettelæggelsen, gennemførsel og styring af organisatoriske ændringer.

Hvad købte andre?

DKK 5.895,-
Eksklusiv moms

Særligt tilbud:
4 x webinar over 4 uger. Start 7. april 2020
4 timers video
71 supplerende materialer
17 tests
25-30 timer anslået studietid
12 måneders adgang
Computer, tablet og mobil
Online eksamen
Læsemanual
Bevis på din certificering
Scroll Up //