mentorix logo

FAQ​

Har du stadig ikke fået svar på dit spørgsmål?

Find svaret på dine spørgsmål her

Kurser

En akkreditering er det samme som en godkendelse til eksempelvis at levere en bestemt service – som et kursus. Akkrediteringen gives af en akkrediterende organisation. Det er ofte også den akkrediterende organisation, der fastsætter regler og krav som Mentorix som kursusudbyder skal leve op til, for at kunne kalde sig en ”akkrediteret kursusudbyder”. Det er også den akkrediterende organisation, der fastsætter de krav, du som kursist skal leve op til, for at blive certificeret i f.eks. PRINCE2, MSP eller noget helt 3.

Ja, alle vores kurser her deres eget ”community”, hvor der kan stilles spørgsmål til en underviser. Her kan man også se tidligere spørgsmål og svar. Alle tekniske spørgsmål kan sendes til kursus@mentorix.dk

Klasserum: traditionel kursusform, hvor undervisningen forgår i et fysisk lokale. Mentorix benytter denne undervisningsform i forbindelse med uddannelse og træning direkte hos virksomheder og organisationer.
Virtuel undervisning: en mere moderne måde at afholde klasserums undervisning på. Forskellen er blot, at kursister og underviser ikke (nødvendigvis) sidder i samme rum, men i stedet er forbundet direkte via en online tjeneste (f.eks. Skype, MS Teams, Zoom, etc.) Mentorix benytter denne metode lejlighedsvist.
Online undervisning: der findes pt. to forskellige herskende former. Fælles for dem er, at de almindeligvis bruges som en form for selvstudie.
Brevskole eller Power Point metode, hvor kursussiderne er udformet som slides.
Som virtuel undervisning, men hvor undervisningen er optaget på video og understøttet at interaktive quizzer og tests. Mentorix benytter denne metode.

Eksamen, certificering

Ja! Det er 100% den samme certificering. Mentorix er “Accredited Training Organizations” (ATO) fra Axelos, APM Group og Scrum Study (VM Edu). Det betyder, at du kan stole på, at dit certifikat er gyldigt samt at undervisningen og vores undervisere lever fuldt ud op til kravene for at kunne blive akkrediteret.
Med Scrum kurserne har du 2 gratis eksamensforsøg. De andre certificeringer (PRINCE2, MSP, MOR osv.), kan du tilkøbe en Take2 re-site option – her får du 1 ekstra forsøg til eksamen. Re-site option koster 500 kr. plus moms. Den skal tilkøbes, når man bestiller eksamen første gang. Dvs. man skal beslutte det inden man går til eksamen første gang.
AXELOS: Online eksamen afholdes via ProctorU. Når du bestiller din eksamen, vil du modtage en mail fra vores eksamensudbyder (PeopleCert) med et link til oprettelse af en brugerprofil hos ProctorU. Du modtager samtidig en guide. Du vælger selv dato og tidspunkt, som passer dig. Eksamen er overvåget via webcam. På selve eksamensdagen vil du blive guidet igennem fra start eksempelvis i forhold til, hvornår du skal vise billede ID, vise det lokale du sidder i etc. VMEdu (Scrum eksamener): online eksamen afholdes via Webex. Når du bestiller din eksamen, vil du modtage en mail fra vores eksamensudbyder (VMEdu) med et link og adgangskode til din profil. Du vælger selv eksamensdato og tidspunkt, som passer dig.
Du skal have et webkamera (hvis det er et indbygget webkamera, så medbring et spejl, da lokalet skal tjekkes inden start) Du skal bruge en mikrofon Du skal have mulighed for at tage eksamen i et lokale uden andre Du skal kunne fremvise et gyldigt billede-ID (kørekort eller pas)
Når du er klar til at tage din eksamen, har du to muligheder: Du kan bestille direkte via platformen, fordi eksamen er inkluderet i kurset, som du har adgang til Du kan også skrive en mail til kursus@mentorix.dkmed følgende informationer: navn, e-mail, hvilken certificering og sprog, du ønsker (eks.: PRINCE2 Foundation – DK) samt eventuelle bemærkninger (eks.: dysleksi). Inden for 2 hverdage vil du modtage en mail fra os og derefter en mail fra eksamensudbyderen, PeopleCert som guider dig videre. OBS! Mails fra PeopleCert kan lande i spam eller uønsket post så husk at tjekke her.
Hvis du skulle være så uheldig ikke at bestå din eksamen har du altid mulighed for at tage eksamen igen. Ofte skal der dog betales et ekstra eksamensgebyr. Du kan også vælge at ”forsikre” dig, ved at tilkøbe et dobbelt eksamensforsøg. Se reglerne for de forskellige kursusudbydere: AXELOS (PRINCE2, MSP, ITIL, PRINCE2 Agile, etc.): her skal du tilkøbe ”Take2 re-sit option”. Dette tilkøb skal tilkøbes i forbindelse med bestilling af dit kursus. Dumper du det første eksamensforsøg har du således tilkøbt en ekstra mulighed inden for 6 måneder efter det første forsøg. Dette tilkøb kan IKKE bestilles på et senere tidspunkt. Take2 re-sit option koster pt. 500,- DKK + moms. SCRUM Study: her har du altid to gratis eksamensforsøg.

Firmakurser

Det kan alle der arbejder med projekter i jeres organisation – både ledere og medarbejdere fra samme teams og på tværs af en eller flere afdelinger.I bestemmer helt selv, hvilke medarbejdere der med fordel kan få en certificering – og de gode kompetencer.
Ja, der er ingen begrænsning i faggrupperne. For at sikre størst mulig udbyttet af vores kurser opfordre vi til den rigtige sammensætning. Er I i tvivl om sammensætning så kontakt os.
Vi tilpasser os fuldstændig jeres behov og ønsker, så vi har ingen begrænsning. Et hold består normalt ikke af mere end 12 kursister. Er I flere så laver vi blot flere hold.
Vi afholder kurserne præcist hvor det passer jer – både i Danmark og udlandet. Vi hjælper jeg også gerne med af finde et godt sted via vores store netværk.
Vi tilbyder altid online træning sammen med klassetræning (Blended learning). Det betyder at kursisterne allerede inden den fysiske kursusstart har noget basisviden der kan bygges videre på. Det frigiver tid til at køre case- og dialogbaseret læring, hvilket er med til at øge læringen betragteligt. Kursisterne har adgang til materialet i 12 måneder, hvilket minimere tab af læring, som mange kursister oplever efter et intensivt kursusforløb.
 • Vi giver jer et individuelt tilbud og priserne varierer ud fra følgende:
  • Antal deltagere på forløbet
  • Antal dage med undervisning
  • Lokaleleje (hvis ikke kurset afholdes hos jer)
 • Jo flere deltagere der er på forløbet, desto bedre pris kan vi give jer. Desuden får I en langt bedre pris ved at sende flere medarbejdere på firmakursus frem for at købe enkelte kurser til hver enkelt medarbejder.
Vi bruger kun akkrediterede undervisere, som er specialiseret inden for de forskellige kurser. De har alle mere end 10 års erfaring i undervisning og praktisk erfaring, hvilket betyder at vores undervisning er mere nærværende end det vores konkurrenter kan tilbyde.

Priser og betaling

Mentorix’s kurser er 100% online, hvilket gør, at vi kun har udgifter til en underviser én gang. Endvidere har Mentorix heller ingen udgifter til lokale eller forplejning i forbindelse med kursusafholdelse. Derfor kan vi gøre det meget billigere end de klassiske klassekurser.
Ja, du får en faktura fra vores betalingssystem, hvor der er blå knap, hvorfra du kan betale med kreditkort.
Prisgarantien indebærer, at hvis du finder en bedre pris til kursus med akkreditering certifikat i Danmark – så matcher vi den her på Mentorix.dk

Klage

 • Er du utilfreds med dit kursus, kan du klage over Mentorix. Der er ingen begrænsninger for, hvad du må klage over. Din klage skal indeholde følgende informationer for at blive behandlet af Mentorix:
 1. Dit fulde navn
 2. Den e-mailadresse, som du bruger i forbindelse med adgangen til Mentorix’s kurser. E-mailadressen skal være aktiv – vi skal kunne svare dig via e-mailadressen.
 3. Navnet på det kursus/eksamen (indsæt link, hvis muligt) eller den person, som din klage går på.
 4. Din klage – husk, at vi skal have et så præcist billede af det, du gerne vil klage over.
 5. Relevant dokumentation til at underbygge din klage.
Mentorix behandler kun skriftlige klager. Mentorix svarer altid skriftligt på klager af hensyn til vores kvalitetskontrol. Du kan forvente en kvittering for modtagelse af din klage inden for 24 timer, og at vi i denne kvittering påfører, hvor lang tid Mentorix skal bruge på at behandle din klage. Du kan sende din klage til: info@mentorix.dk
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”