Om Mentorix

I Mentorix udvikler vi projektorganisationer og de mennesker, der på forskellig vis indgår i dem. Vores motto er ”Moving Minds”, og vi arbejder i resultatorienteret øjenhøjde. 

Vores ekspertise baseres på et massivt fagligt fundament med nogle af landets stærkeste kompetencer inden for projekt-, program- og porteføljeledelse. Med stor teoretisk viden og solid praktisk erfaring i bagagen ved vi kort sagt, hvad der skal til, for at forandringsinitiativer bliver succesfulde.

Som godkendt officiel “Accredited Training Organisation” af EXIN, PeopleCert, ScrumStudy og APMG tilbyder vi træning og konsulentbistand på højeste niveau i en række nationalt og internationalt anerkendte metoder – eksempelvis PRINCE2®, MSP®, ITIL®, Scrum, AgilePM og mange flere.

Mentorix kåret som Gazelle i 2015 og 2016

For andet år i træk er vi den stolte modtager af børsens Gazelle pris. Mentorix er stolt over udnævnelsen, som er et resultat af hårdt arbejde. Du kan læse mere om Børsens kåring af gazeller her.

Vores kunder siger

Kenny Munck virker meget professionel. Rolig stemme og illustrerer sine undervisning med gode eksempler fra det virkelige liv.

Jamal E. Bensaoula
IT forretningsprojektleder, Banedanmark

Det er vildt godt at vi nu får et fælles sprog vedr. de udfordringer, der tit er i forbindelse med projekter og styregruppemedlemmer.

Coop Danmark A/S
Projektledere, Coop

Som projektleder ønskede jeg et kursus, hvor jeg lærte både at forstå terminologien og metodikken, men også at anvende metoden i praksis. Det har jeg bestemt opnået.

Lars Berndorff-Nybo
Senior Programmer, D4 Solutions

Disse udvalgte kunder stoler på os til at kunne løfte deres kompetencer

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up