mentorix logo
Mentorix Instructor AgileShift Scrum Jesper Rytter Hansen
Karam Mehana
Mentorix Instructor AgileShift Scrum Jesper Rytter Hansen
Thomas Pulawski PRINCE2 Agile træner
Benjamin-Willum-Funder-e1669831639558
Mentorix-ITIL-Bettina-Pruds
Mentorix-PRINCE2-Scrum-Instructor-Anders Murman
Karam Mehana

Vores løsninger

MSP
PRINCE2-3.png
Scrum Master Certificering - til AGILE projektledere | e-læring | dansk | akkrediteret af Scrum Study | PRISGARANTI | vi hjælper dig igennem | SMC™
itil_ato_logo4-1.png
Mentorix AgileShift Logo

Undervisere

Vores online undervisere scorer i gennemsnit 4,7 ud af 5 point i kursisternes evalueringer. Kombinationen af praktisk erfaring med projektledelse og digital læring gør det muligt at vi kan levere landets bedste digitale kursusprodukter indenfor projektledelse.

Gevinster

Vi har en dokumenteret højere beståelsesprocent på online kurser sammenlignet med traditionelle klassekurser. Så gør det ikke noget, at vi samtidig kan tilbyde billigere produkter end vores konkurrenter, og give kursisterne den fleksibilitet, som en travl hverdag kræver.

Platform

Vores kurser præsenteres på den topmoderne og prisvindende platform Eurekos. Eurekos giver tilbyder et moderne design, hvor navigationen er nem og intuitiv. De mange integrationer af moderne værktøjer gør, at Mentorix kan tilbyde spændende interaktiv læring.

Mentorix akkrediterede online kurser til alle

Fordelen ved e-læring hos Mentorix?

Hvad siger vores kursister?

Vi i UCL har et ”must have” på vegne af vore kunder og studerende; vi VIL levere en kvalitet, som er i overensstemmelse med vore studerendes og kunders behov og ønsker. Mentorix leverer altid her. De sætter alt ind for at leve op til UCLs krav til dem! Derfor er vi meget glade for at samarbejde med dem
Kuno Johansen og Carsten B. Lange Lykke
Chef og Underviser
Kurset virkede personligt pga. videomaterialets konstruktion; websitet er intuitivt og med hurtig responstid; underviseren responderer på spørgsmål, og er tydeligt en person der har solid praktisk erfaring med anvendelsen af Scrum.
René Reiner Svendsen
Kenny Munck virker meget professionel. Rolig stemme og illustrerer sine undervisning med gode eksempler fra det virkelige liv.
Jamal E. Bensaoula
IT forretningsprojektleder, Banedanmark
IBC
Ledernes kompetence center
Mentorix Samarbejde med IDG kurser
UCL Mentorix samarbejde
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”