Hvem er Mentorix?

Mentorix bidrager positivt til at udvikle såvel projektorganisationen som de mennesker, der på den ene eller anden måde indgår i den. Derfor arbejder vi efter mottoet ”Moving Minds”. Vores erfarne konsulenter har et solidt teoretisk fundament og stærke praksiserfaringer fra tidligere jobs inden for projekt-, program- og porteføljeledelse.

Mentorix er akkrediteret ATO (Accredited Training Organisation) samt akkrediteret af APM Group, Axelos i England og SCRUMstudy i USA.

Vi har således opnået internationalt anerkendt akkreditering af vores kurser. Akkrediteringerne dokumenterer, at Mentorix lever op til internationale standarder og har høj kvalitet i de leverede ydelser.

Partnergruppen består af:

Jesper Hansen, direktør hos Mentorix

Jesper Hansen
Sr. Partner
CEO, akkrediteret underviser

Benjamin Willum Funder, CXO hos Mentorix

Benjamin Willum Funder
Sr. Partner
CXO, Management Konsulent

Lars Grud Sørensen, salgschef hos Mentorix

Lars Grud Sørensen
Partner
CSO, Sales Executive

Karam Mehana, driftschef hos Mentorix

Karam Mehana
Partner
COO, Operations & Partner Support

Vores løsninger

Blended learning

Vi kombinerer de bedst egnede metoder i vores undervisningsforløb, så indlæringen bliver optimeret. Vores Blended Learning består af en kombination af online læring og virtuelle undervisning. Kursisterne kan kommunikere på tværs af tid og sted samtidig med at de kan lære hver for sig – og sammen.

Virksomhedstilpassede forløb

Vi tilbyder også komplette og kundetilrettede forløb. Vores metoder er solide og gennemarbejdede og de kan kombineres og skræddersys til vores kunders behov. Vores konsulenter og undervisere har et særdeles solidt fundament baseret på mange års praktisk erfaring inden for projektverdenen på både konsulent- og kundesiden.

E-learning

Vi oplever mere og mere, at vores kunder har fokus på tids- og omkostningsbesparelse ved uddannelse af deres medarbejdere. Derfor tilbyder vi fleksible læringsforløb med ren e-learning bestående af selvstudier og onlinetest. Vores e-learning løsning gør det nemt for vores kunder at tilbyde medarbejderne kompetenceudvikling gennem deres eget intranet.
Mentorix er de første i Danmark som tilbyder:

Digital læring

Vi har fokus på e-learning og bruger den nyeste teknologi sammen med veldokumenterede pædagogiske læringsmetoder. Med tanken om at virksomheders behov er forskellige, har Mentorix udarbejdet flere løsninger inden for kursustyper.

Læs om Mentorix her og bliv klogere på vores kurser.
MSP akkrediteret organisation Mentorix, som udbyder online kurser samt demo adgang til vores kurser
Mentorix er akkrediteret PRINCE2 udbyder. Se alle vores online kurser eller prøv vores demo adgang
Mentorix er akkrediteret Scrum udbyder, og tilbyder også andre online kurser og demo adgang.
ITIL foundation akkrediteret organisation. Mentorix udbyder itil og demo adgang til online kurser
agileshift akkrediteret organisation

Hvorfor Mentorix?

Undervisning på højt niveau

Vores online undervisere scorer i gennemsnit 4,7 ud af  5 point i kursisternes evalueringer. Kombinationen af praktisk erfaring med projektledelse og digital læring gør det muligt at vi kan levere landets bedste digitale kursusprodukter indenfor projektledelse.

Omkostningseffektive løsninger

Vi har en dokumenteret højere beståelsesprocent på online kurser sammenlignet med traditionelle klassekurser. Så gør det ikke noget, at vi samtidig kan tilbyde billigere produkter end vores konkurrenter, og give kursisterne den fleksibilitet, som en travl hverdag kræver.

e-Learning

State-of-the-art e-learning gør det muligt opkvalificere og uddanne sig i kombination med en travl hverdag. Kursister i Mentorix nyder godt af altid at have e-learning ved hånden. Gennem et virtuelt undervisningsmiljø kan vi, for meget få midler, skabe et fælles udgangspunkt for en organisations projektledelse.

Fordelen ved e-læring hos Mentorix?

  • Tag kurset når det passer dig og lær i dit eget tempo
  • Lær på nye sjove måder via video, test, lyd, spil mv.
  • Undgå tidsspilde og unødvendigt transport
  • Få højere beståelsesprocent end ved traditionelle klassekurser
  • Få adgang til den Award vindende læringsplatform, Eurekos.

Høj evalueringsprocent. Læs hvad de siger om os!

Vi i UCL har et ”must have” på vegne af vore kunder og studerende; vi VIL levere en kvalitet, som er i overensstemmelse med vore studerendes og kunders behov og ønsker.

Mentorix leverer altid her. De sætter alt ind for at leve op til UCLs krav til dem!

Derfor er vi meget glade for at samarbejde med dem

Kuno Johansen, chef og Carsten B. Lange Lykke, underviser

Kurset virkede personligt pga. videomaterialets konstruktion; websitet er intuitivt og med hurtig responstid; underviseren responderer på spørgsmål, og er tydeligt en person der har solid praktisk erfaring med anvendelsen af Scrum.

René Reiner Svendsen

Kenny Munck virker meget professionel. Rolig stemme og illustrerer sine undervisning med gode eksempler fra det virkelige liv.

Jamal E. Bensaoula
IT forretningsprojektleder, Banedanmark

Samarbejdspartnere. Sammen løfter vi opgaven!

UCL logo
IDG logo
ledernes logo
IBC logo
//