mentorix logo

Scrum Master Certified

Til dig, der skal sikre en velfungerende Scrum proces.

Med en Scrum Master certificering har du og dit team de forudsætninger, der skal til, for at arbejde rigtigt med Scrum.
Scrum Master Certificering - til AGILE projektledere | e-læring | dansk | akkrediteret af Scrum Study | PRISGARANTI | vi hjælper dig igennem | SMC™

Det kommer du til at lære

 • Hvordan man tænker og arbejder i agile projekter
 • Scrum koncepterne og opnå en forståelse for brugen deraf
 • Din rolle som Scrum Master og de øvrige roller inden for Scrum
 • De nødvendige værktøjer, så det bliver muligt at håndtere og lede et Scrum projekt
 • Hvordan du kan hjælpe med at implementere Scrum i din organisation
 • Viden om, hvordan man arbejder med Scrum i praksis

Scrum Master Certified (SMC™) er certificering i agil ledelse. Scrum er et fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Den fleksible ledelsesmetode danner grundlag for at arbejde agilt, hvor fokus er på at levere mest mulig værdi til projektets kunde (intern som ekstern). Alt i Scrums rammeværk er baseret på Best Practice. Det vil sige at metoden er fremkommet gennem talrige analyser af, hvordan man kan optimere arbejdsprocesserne i projektteams. Hele Scrum rammeværket har bevist sig selv for længst. Det er den mest udbredte metode til agil projektledelse og produktionsstyring i hele verden. Scrum er særligt egnet til projekter, hvor uforudsigeligheden er stor, hvor produktspecifikationer og krav ændres løbende. Dette er særligt relevant i forbindelse med digitaliseringsprojekter. Her har ny teknologi og omskiftelige forretningsmæssig forhold har indvirkning på beslutninger og strategier.

Scrum rollen “Scrum Master’en” skal sikre, at alle Scrum processer følges. Derudover guider, faciliterer og underviser Scrum Master’en Scrum teamets deltagere. I praksis en Scrum Master’en ansvarlig for alle involverede i projektet. Scrum Master’en rydder hindringer for teamet, der hæmmer teamets evner til at arbejde effekt og fokuseret.

Målet med Scrum Master kurset

Når du har gennemgået kurset, vil du være i stand til at varetage rollen som Scrum Master i professionelle sammenhænge. Efter at have bestået eksamen kan du kalde dig Scrum Master Certified. Læs mere om Scrum på Wikipedia (ENG)

Hvem er dette kursus til?

SMC™ retter sig imod medarbejdere der i dag fungere som Scrum Master eller forventer at påtage sig rollen som Scrum Master. Certificeringen retter sig også mod projektledere, som ønsker at få mere generel viden om Scrums virkemidler. Dette kunne f-eks. være de agile principper, projektestimering, burn-down eller processer i Scrum.

Kurset kan også anbefales til alle som arbejder i Scrum teams. Ønsker du bare at vide mere om agilitet, så er Scrum Master Certified det bedst egnede.

Forudsætninger for at starte på Scrum Master kurset

Du behøver ikke have taget andre kurser for at starte på kurset.

Er du ledig, og leder du efter jobrettet uddannelse?

Skal du på kursus gennem dit jobcenter, skal du i stedet vælge Projektledelse med PRINCE2, og Scrum Master Certified. Kurserne er godkendt på den regionale positivlister.

Online

Mentorix har over de sidste 10 år specialiseret sig i produktion af e-læring længe før det blev moderne. Vi ved at digital læring ikke handler om at sætte strøm til flade PDF- eller Powerpointfiler. Nej, hos Mentorix udnytter vi de digitale muligheder som apps, games, quizzes mm. til at lave læring, man ikke vil være i stand til at producere i et klasselokale. Vi giver vores kursister en unik elektronisk læringsoplevelse.

Fordelen ved online kursus?

Firmakurser

Er I flere medarbejdere i samme organisation, der har behov for et fælles kompetenceløft?

Vores kombinerede træningsprogrammer giver din virksomhed muligheden for at tilpasse et træningsforløb som passer til de konkrete behov. Sammen med jer finder vi de rigtige kurser og designer læringsforløb bestående af webinar, online træning og klasserumstræning.

Ved at kombinere forskellige læringsformer giver vi medarbejderne en fleksibel og kosteffektiv uddannelse. Ved at reducere den fysiske tilstedeværelse i klasserum spares faste omkostninger til rejser og ophold. En kosteffektiv uddannelse betyder, at flere medarbejder får muligheden for at bygge nye kompetencer op til stor gavn for virksomheden.

Kontakt os for mere vejledning – og få et godt tilbud

FAQ

Find svaret på dine spørgsmål her

Den letteste måde at få en Scrum Master Certificering er ved at tage den online her hos Mentorix. Vi har kombineret det faglige indhold med praktiske eksempler. Når man har været igennem kurset, så tager man eksamen online. Ved bestået får man straks resultatet. Certificeringen kan tages på 2 dage, hvis du læser intensivt.
En Scrum Master er også kaldet “a servant leadership”. Det er en rolle som har til opgave, at sikre at Scrum processerne bliver fulgt. Der er i høj grad tale om en planlægningsopgave, hvor Scrum Masteren sikre at nye sprint bliver planlagt, at der bliver fulgt op på foregående sprints. Normalt et samlingspunkt, hvor andre scrum-medlemmer kan gå hen og få hjælp. det er sjældent en fuldtidsopgave, så Scrum Masteren er often et medlem af Scrum Teamet.
Vi anbefaler altid at man bliver certificeret først, da man ellers kommer til at udføre en rolle unden at have den nødvendige viden. De fleste bliver Scrum Master, da de har en interesse i organisering via det team man arbejder i. Det kunne være en teamlead, men ofte er det et medlem af Scrum Teamet som andre respekterer. Det er nemt at prøve rollen af, da det ikke behøver at være den samme scrum master fra dag til dag. Bedste råd – kast dig ud i det.
Med Scrum Master kursus har du 2 gratis eksamensforsøg.
Mentorix’s kurser er 100% online, hvilket gør, at vi kun har udgifter til en underviser én gang. Endvidere har Mentorix heller ingen udgifter til lokale eller forplejning i forbindelse med kursusafholdelse. Derfor kan vi gøre det meget billigere end de klassiske klassekurser. Vores online kurser er de mest avancerede der kan fås på markedet. For os er det ikke nok at du lærer om Scrum – du skal også kunne bruge det i praksis.

Tilkøbsprodukter

Vælg din betaling for

Scrum Master Certified

Månedlig

kr 695 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Årlig

kr 495 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Om underviseren

Mentorix Instructor AgileShift Scrum Jesper Rytter Hansen
Jesper Rytter Hansen
Akkrediteret træner i Scrum™

Jesper er eksternt certificeret inden for Scrum™, PRINCE2®, MSP®, AgilePM®, ADKAR og IPMA B samt certificeret projektleder internt i General Electric og Capgemini. Han har 20 års erfaring med fuldtids program- og projektledelse inden for flere forskellige brancher: forsikring, Liv & Pension, det offentlige, instrumentudvikling, finans og produktudvikling. Han underviser primært i Scrum™ og AgilePM®.

Læs mere om ham på Linkedin

Inkluderet i kurset

5.900,00 kr.

ex. moms

Afmeld når du vil inden for 30 dage

Kundeservice

Få hjælp, rådgivning og

svar på dine spørgsmål.

Ring alle hverdage

(+45) 72 44 12 34

kursus@mentorix.dk

 

Del kurset med en ven

Kursus indhold

 • Introduction til Scrum ( Agile overblik – Agile metoder)
 • Scrum Overview
 • Scrum Principles ( Empirical Process Control – Self-Organization – Collaboration…)
 • Scrum Aspects (Organization – Business Justification – Quality – Change – Risk)
 • Scrum Processes ( Initiate – Plan and Estimate – Implement – Review and Retrospect….)
 • Scaling Scrum ( Scalability of Scrum – Overgang til Scrum)
 • Scrum case-opgaver
 • Diverse quiz og opgaver

 

Officiel eksamen

Officiel Scrum Master Certified® Online eksamen

 • 100 questions – multiple choice
 • 120 minutter
 • Eksamenen tages uden hjælpemidler
 • Du skal svare rigtigt på 65 % for at bestå eksamenen.
 • ét rigtigt svar til hvert spørgsmål

Gennemsnitlig beståelsesprocent på dette kursus: hos os 98%

Ved bestået eksamen opnår man den officielle Scrum Master certificering fra Scrum Study.

Certificering
Scrum certified mentorix

Vores kurser er akkrediteret af de førende læringsinstitutioner over hele verden

Mentorix ApS is an Accredited Training Organizations (ATO) by APM Group International. The Swirl logo™ Change Management®, AgilePM® are trademarks of the APM Group Ltd., used under permission of the APM Group Ltd. All rights reserved.

PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, MoP®, MSP®, M_o_R®, P3O®, ITIL® are a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All Rights reserved.
Copyright © AXELOS Limited 2011. Material is reproduced under license from AXELOS Limited. All rights reserved.

The APMG International Change Management , AgilePM and Swirl Device logo are a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.

Mentorix ApS is a SCRUMstudy Authorized Training Partner (ATP). SPOC™, SMC™ og SDC™ are trademarks owned by SCRUMstudy.

AXELOS, PeopleCert, APM Group, og Scrum Study har akkrediteret vores kurser, materialer og undervisere, hvilket bekræfter, at de når de høje standarder, som de kræver af deres træningspartnere.
Få hjælp, rådgivning og svar på dine spørgsmål

Har du et spørgsmål til vores kurser, priser eller andet? Så ring til os eller send din forespørgsel herunder.
Det er helt uforpligtende og du får typisk svar samme dag.

Du kan ringe til os i alle hverdage kl. 09.00–16.00

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

Split your payment and pay a fixed low price for 12 months 695 DKK per month
Split your payment and pay a fixed low price for 12 months 695 DKK per month

We offer you to split your payment for your course into instalments of 695 DKK over 12 months.

 • Full certification – course, and manual
 • 12 months access to all courses
 • Paid monthly via debit card

Total pris 8.340,00 kr. ex. vat

Tilføj til kurv

Scrum Master Certified

Din bestilling:

Vælg din betaling for

Scrum Master Certified

Månedlig

kr 695 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Årlig

kr 495 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus
visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”