mentorix logo

PRINCE2 Foundation

Et grundlag til at styre et projekt med PRINCE2® metoden.

Få kompetencerne til at gennemføre succesfulde projekter af høj kvalitet til tiden og inden for budgettet med en PRINCE2® Foundation certificering.
Mentorix PRINCE2® Foundation og practitioner certificering - Mentorix er akkrediteret trænings organistion ATO

Det kommer du til at lære

 • Principperne og processerne bag effektiv projektledelse.
 • Temaerne der gennemtrænger/infiltrerer hele projektets levetid.
 • Din rolle som projektleder, og hvordan du styrer et projekt ved at anvende PRINCE2 metoden.
 • Hvordan du planlægger, organiserer og styrer projekter målrettet og effektivt.

PRINCE2 Foundation certificering

PRINCE2 Foundation certificering er verdens mest udbredte metode til projektledelse. PRINCE2 metoden er baseret på grundige analyser af tusindvis af projekter. Ud af disse analyser (case studies) har PRINCE2 metode vist sig som den optimale metode til at lede projekter efter. PRINCE2 Foundation er formet af virkelighedens projekter. Med en certificering i PRINCE2 kan du lede projekter succesfuldt og samtidig undgå de største faldgrupper. Organisationer, der bruger metoden, sikrer, at alle projektdeltagere taler samme sprog og forstår hinandens roller og ansvar. Med PRINCE2 benytter hele organisationen den samme model til at få gennemført projektet. Det øger succesraten for projektet, og det endelige resultat bliver markant bedre i forhold til projekter ledt uden metode – eller tilfældigheder. Det gør det også langt lettere at sammenligne resultater fra et projekt til det andet.

Derfor skal du certificeres

Når du har bestået certificeringen, opnår du en PRINCE2 Foundation certificering. Certificeringen er anerkendt internationalt og bruges idag af langt de fleste virksomheder. Med en PRINCE2 Foundation certificering kan du dokumentere dine kompetencer inden for projektledelse i hele verden. Mere om PRINCE2® certificeringen (ENG).

Målet med kurset

PRINCE2 Foundation er projektlederens grunduddannelse. Når du har gennemført dette e-læringskursus i PRINCE2 Foundation, vil du have fået de rette værktøjer til at gennemføre dit projekt. Dette gælder uanset hvilken type er – eller størrelse dit projekt har. Du kommer til at forstå principperne og processerne bag god projektledelse, og du vil lære at mestre de temaer, der er gennemtrængende/infiltrerende under hele projektets levetid. Efter endt PRINCE2 elæring kursus har du lært, hvordan du styrer et projekt ved at bruge metoden – en effektiv metode til at sikre, at alle deltagere bruger en fælles model, og har samme opfattelse af projektarbejdet. De 3 vigtigste fordele ved Mentorix’s PRINCE2 online kursus er:

 • Du får trin-for-trin vejledning til styring af omkostninger, tid, kvalitet, omfang, fordele og risiko ved projekter
 • Internationalt anerkendt erhvervscertificering, der er en forudsætning for at få succes i din rolle om projektleder
 • Fungerer med DevOps, Lean, Change Management, Agile, mm.

Hvem er dette kursus til?

Uanset om du har mange års erfaring med projektledelse eller overhovedet ingen erfaring, kan du tage dette kursus. Et foundation kursus er relevant for alle, der arbejder med projektledelse, og som ønsker at forbedre sine kompetencer.

Forudsætninger for at starte på PRINCE2 Foundation

Du behøver ikke have taget andre kurser for at starte på PRINCE2 Foundation. Bemærk, foundation lærer du PRINCE2 metoden. I tillæg findes der også et “practitioner” niveau, som er en mere case-baseret undervisning, der tilsigter at lære at praktisere metoden. Husk, hos Mentorix hjælper vi dig igennem – Ring hvis du har spørgsmål: 72 44 1234.

Er du ledig, og leder du efter jobrettet uddannelse?

Skal du på kursus gennem dit jobcenter, skal du i stedet vælge Projektledelse med PRINCE2, som er godkendt på den regionale positivlister.

Online kursus

Mentorix har over de sidste 10 år specialiseret sig i produktion af e-læring længe før det blev moderne. Vi ved at digital læring ikke handler om at sætte strøm til flade PDF- eller Powerpointfiler. Nej, hos Mentorix udnytter vi de digitale muligheder som apps, games, quizzes mm. til at lave læring, man ikke vil være i stand til at producere i et klasselokale. Vi giver vores kursister en unik elektronisk læringsoplevelse.

Fordelen ved online kursus?

Firmakurser

Er I flere medarbejdere i samme organisation, der har behov for et fælles kompetenceløft?

Vores kombinerede træningsprogrammer giver din virksomhed muligheden for at tilpasse et træningsforløb som passer til de konkrete behov. Sammen med jer finder vi de rigtige kurser og designer læringsforløb bestående af webinar, online træning og klasserumstræning.

Ved at kombinere forskellige læringsformer giver vi medarbejderne en fleksibel og kosteffektiv uddannelse. Ved at reducere den fysiske tilstedeværelse i klasserum spares faste omkostninger til rejser og ophold. En kosteffektiv uddannelse betyder, at flere medarbejder får muligheden for at bygge nye kompetencer op til stor gavn for virksomheden.

Kontakt os for mere vejledning – og få et godt tilbud

FAQ

Find svaret på dine spørgsmål her

Den mest anvendte projektmetode i verden. Med en PRINCE2 certificering får du en opskrift på, hvordan man på en struktureret måde kommer igennem alle projektets emner på en professionel måde. Hvis du ønsker at arbejde som projektleder er det som oftes et krav, at du har en PRINCE2 certificering.
Man kan svare både ja og nej til spørgsmålet. PRINCE2 arbejder med faser, så man kan i virkeligheden dele projektet op i mange faser svarende til sprint. Gør det PRINCE2 agil – de fleste vil sige nej. Agil betyder at du har et agil mindset til planlægning og eksekvering af projektet. Når man arbejder med PRINCE2 og man ønsker at arbejde agilt har man 2 muligheder: – Du kan kombinere PRINCE2 med en PRINCE2 Agile som er et selvstængt produkt som også kan købes hos Mentorix. PRINCE2 Agile handler om, hvordan man kombinere traditionel PRINCE2 med agile arbejdsmetoder. – Du kan også kombinere PRINCE2 men Scrum Certificering. Har skal du selv finde gøre lidt mere i forhold til at få det til at virke. Særligt omkring governance skal man tænke sig om i forhold, hvordan man definere de forskellige roller. Rigtig mange projektet bruger denne model.
PRINCE2 Agile er et selvstændigt produkt som bygger på PRINCE2 tankegangen. Det er oplagt at tage en PRINCE2 Agile certificering, hvis man ønsker at arbejde agilt i et PRINCE2 projekt.
PRINCE2® kursus er åbent for alle, og der er ingen forudsætninger for at tage kurset.
Dette PRINCE2® Foundation-kursus har til formål at give dig en grundlæggende viden om projektledelsesmetoder. Du vil lære om forskellige væsentlige emner såsom integrerede elementer, anvendelse af PRINCE2®, leveringstilgange, processer, principper, skræddersyn og mange flere.

Tilkøbsprodukter

Vælg din betaling for

PRINCE2 Foundation

Månedlig

kr 695 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Årlig

kr 495 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Om underviseren

Mentorix online PRINCE2 Foundation og practitioner certificering - akkrediteret underviser Kenny Munck
Kenny Munck
Akkrediteret træner i PRINCE2®, MSP®, MoP® m.m.

Kenny Munck har deltaget i mange forskellige projekter og på stort set alle niveauer fra teamleder, projektleder og programleder til medlem af styregrupper og programkomiteer. Han er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder, der evner at få deltagerne til at reflektere over muligheder frem for begrænsninger. Underviser blandt andet i PRINCE2®, MSP®, MoP®, P3O® og MoR®.

Hvad er en PRINCE2® certificering?

Thomas Pulawski  – Akkrediteret PRINCE2® træner

Inkluderet i kurset

6.900,00 kr.

ex. moms

Afmeld når du vil inden for 30 dage

Kundeservice

Få hjælp, rådgivning og

svar på dine spørgsmål.

Ring alle hverdage

(+45) 72 44 12 34

kursus@mentorix.dk

 

Del kurset med en ven

Kursus indhold

PRINCE2® Foundation

 • Indledning
 • PRINCE2® med projektledelse
 • PRINCE2® Principperne
 • Tilpasning og indførelse af PRINCE2®
 • PRINCE2® Temaer ( Business Case – Organisation – Kvalitet – Planer – Risiko – Ændringer – Fremdrift).
 • PRINCE2® Processer ( Start af et projekt – Ledelse af et projekt – Initiering af et projekt – Styring af en fase – Styring af produktleverancer – Ledelse af en faseovergang – Afslutning af et projekt)
 • Overvejelser vedrørende organisatorisk implementering
 • Øvelser
 • Sample test

Officiel eksamen

Officiel PRINCE2® Online eksamen

 • Eksamenen tages uden hjælpemidler
 • 60 questions – multiple choice
 • 60 minutter
 • Du skal svare rigtigt på 33 spørgsmål for at bestå eksamenen. (55 %)
 • ét rigtigt svar til hvert spørgsmål

Ved bestået eksamen opnår man den officielle PRINCE2® foundation certificering.

Mentorix - PRINCE2 foundation Certifikat eksempel Peoplecert AXELOS certificate EXAMPLE
Eksempel på certifikat

Vores kurser er akkrediteret af de førende læringsinstitutioner over hele verden

Mentorix ApS is an Accredited Training Organizations (ATO) by APM Group International. The Swirl logo™ Change Management®, AgilePM® are trademarks of the APM Group Ltd., used under permission of the APM Group Ltd. All rights reserved.

PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, MoP®, MSP®, M_o_R®, P3O®, ITIL® are a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All Rights reserved.
Copyright © AXELOS Limited 2011. Material is reproduced under license from AXELOS Limited. All rights reserved.

The APMG International Change Management , AgilePM and Swirl Device logo are a trademark of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.

Mentorix ApS is a SCRUMstudy Authorized Training Partner (ATP). SPOC™, SMC™ og SDC™ are trademarks owned by SCRUMstudy.

AXELOS, PeopleCert, APM Group, og Scrum Study har akkrediteret vores kurser, materialer og undervisere, hvilket bekræfter, at de når de høje standarder, som de kræver af deres træningspartnere.
Få hjælp, rådgivning og svar på dine spørgsmål

Har du et spørgsmål til vores kurser, priser eller andet? Så ring til os eller send din forespørgsel herunder.
Det er helt uforpligtende og du får typisk svar samme dag.

Du kan ringe til os i alle hverdage kl. 09.00–16.00

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

Split your payment and pay a fixed low price for 12 months 695 DKK per month
Split your payment and pay a fixed low price for 12 months 695 DKK per month

We offer you to split your payment for your course into instalments of 695 DKK over 12 months.

 • Full certification – course, and manual
 • 12 months access to all courses
 • Paid monthly via debit card

Total pris 8.340,00 kr. ex. vat

Tilføj til kurv

PRINCE2 Foundation

Din bestilling:

Vælg din betaling for

PRINCE2 Foundation

Månedlig

kr 695 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus

Årlig

kr 495 Pr. måned ex. moms
 • Adgang for én bruger
 • 12 mdr adgang til kursus
 • Ubegrænset adgang til indhold
 • Adgang til alle kommende kurser
 • Eksamensvoucher inkluderet*
 • Online manual inkluderet*
 • Voucher på 20% på næste kursus
visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”