mentorix logo

Fra Ledig til projektleder

Bliv certificeret i PRINCE2® eller andre projektleder kurser via dit jobcenter, din fagforening eller a-kasse.

Efter en lang periode med meget lav ledighed mærker vi nu også at verden ser meget anderledes ud end for 6 måneder siden.

Behovet for uddannelse stiger fordi du gerne vil ruste dig til en usikker tid. Du vil gerne opkvalificeres og gøre dig attraktive til et nyt job og du tænker forud.

Hvad nu hvis jeg bliver afskediget af forskellige årsager?

Hvis du allerede er én af dem, der for nyligt er blevet afskediget, så er du allerede i en proces der skaber usikkerhed, uro, selvreflektion og en uvished om fremtiden. Kontakten til fagforeningen, a-kasse og jobcenteret er etableret og hvad skal der nu ske?

Vi kan komme med en masse gode råd til, hvordan sådan en situation bedst kan håndteres – og det gør vi rigtig gerne. Vi kan hjælpe dig, der tidligere har arbejdet med projektledelse i mere eller mindre struktureret form. Eller dig der ikke kender meget til projektledelse, men i fremtiden gerne vil arbejde med projektledelse – eller har ønske om, at indgå i forskellige projekter i forskellige organisationer

PRINCE2®, Scrum eller andre projektleder kurser via jobcenter?​

Er du i denne målgruppe, så skal du vide, at forskellige projektlederkurser er godkendt af regionerne og lagt på den Regionale positivliste – og kan tilbydes den ledige, når det er relevant i opkvalificering. Det kan det sagtens være for dig.

Et af de kurser i projektledelse vi vil anbefale og kan tilbyde dig sammen med kommunerne kunne være en Prince2 certificering.

En certificering i Prince2 projektledelse vil give dig et rigtig stærkt kort på hånden og give dig dit CV et ordentlig boost. Prince2® er vel nok den mest anvendt og udbredte projektmetode og bliver brugt i rigtig mange virksomheder inden for forskellige brancher.

Et Prince2® kursus kan enten tages som et enkeltstående kursus, som der benævnes Prince2 Foundation, der er et kursus i teorien bag metoden. Dette kursus er meget ofte tilknyttet et det ”næste kursus” i rækken, der benævnes som Prince2 Practitioner – altså en anvendelse af Prince2 i praksis ud fra en bestem case. Så med den samlede pakke; teori og praksis knyttet til hinanden. Ofte gives begge kurser til den ledige, da det giver dig et virkelig stærkt udgangspunkt.

Andre Projektlederkurser

At vælge den rigtige certificering er afgørende for din rejse som projektleder. Udover PRINCE2® er der flere andre projektlederkurser, der kan give dig en bredere vifte af færdigheder og gøre dig mere alsidig på arbejdsmarkedet.

Agile projektledelsesmetoder har vundet betydelig popularitet i erhvervslivet. Kurser inden for Agile, såsom Scrum eller PRINCE2 Agile , giver dig værdifuld viden om at håndtere komplekse projekter og hurtigt tilpasse dig ændringer i kravene.

Udforsk Mentorix’s udvalg af projektlederkurser for at finde det kursus, der passer bedst til dine karrieremål.

Den regionale positivliste åbner mange døre

De regionale positivlister er en oversigt over de kurser og uddannelsesforløb, du kan søge om at deltage på. Der kan være forskel på listerne alt efter hvilken region du bor i. De kan give dig et overblik over, hvordan du kan udvikle dine kompetencer, så du får bedre forudsætninger for at finde lige præcis det job, du drømmer om.

Det kan være en god ide at se på den regionale positivliste. Måske der dukker noget op, du ikke selv havde overvejet, eller måske får du lyst til at prøve noget helt nyt af? Udover at du selv kan undersøge hvilke kurser og uddannelsesforløb, der kunne være interessant for dig, så kan du også tage kontakt til din jobkonsulent og høre, hvilke muligheder der er for dig i netop din situation. 

Se hvilke kurser vi udbyder, som er på den regionale positivliste her.

Mentorix tilbyder online kurser for ledige, som er godkendt af dit jobcenter. Kurserne er målrettet de kompetencer som erhvervslivet efterspørger. Du får:

  • 6 ugers jobrettet uddannelse
  • Værdifuldt akkrediteret certifikat der gælder internationalt
  • Afholdelsesgaranti
  • Du deltager på kurset uanset, hvor du bor

Hvad siger vores kursister?

Big thanks to Mentorix and their amazing instructor Thomas Pulawski for great course content. During the course I gained the necessary skills for effective project management using PRINCE2 methodology. 💪 Looking forward to oportunities to apply my newly gained knowledge.
5/5
Viktorija Riskute Blatch
Bygningskonstruktør | Prduktionsleder
Rigtig god service fra jer, og meget godt og nemt tilgængelig materiale. Rigtig gode undervisningsvideoer. Alt i alt en positiv oplevelse at læse/se pensum.
5/5
Malene
Had a really good experience with Mentorix. The courses were super good and they are always ready to help.
5/5
Amalie Philipps

Skal vi tage en snak?

Mentorix handler i bund og grund om certificeret lederskab – at giver dig eller dine medarbejdere en fælles arbejdsmetode, så I kan skabe resultater i fællesskab. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.

Hvilke services tilbyder Mentorix?

Styrk dine kompetencer med certificeringer du kan bruge i hele verden. Mentorix har produceret
e-læring siden 0’erne. Vi ved hvordan man laver spændende læring digitalt. Kurserne præsenteres på den prisbelønnede platform Eurekos.

Læring til alle medarbejdere. Nyt spændende digitalt uddannelseskoncept, som giver jer rabatter, som danner en fælles ramme for nye kompetencer og som giver medarbejdere viden hvor – og når de vil. Nemt og omkostningseffektivt.

Er du ledig? Hos Mentorix får du en vifte af online kurser som er de mest efterspurgte i markedet. Med en certificering styrker du dit CV og du øger din muligheder for at få en nyt spændende job. Vi hjælper dig med at få fuld tilskud via dit jobcenter. Vores mål er at gøre det let for dig.

Relaterede artikler

prince2 7 online

PRINCE2 7

PRINCE2® 7 Edition PRINCE2® blev først lanceret i 1996 og har haft seks udgaver (før den nuværende udgivelse). Den seneste opdatering blev

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”