mentorix logo

Om virksomheden

Twoday er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyser, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor. På tværs af Norge, Sverige, Finland, Litauen og Danmark består Twoday af mere end 2.600 højtkvalificerede kolleger på tværs af flere underselskaber, som i fællesskab arbejder hver eneste dag for at skabe værdi gennem teknologi og data.

Udfordring

For at understøtte Twodays rivende udvikling, ønskede Twoday et værdiskabende og skræddersyet kursus til en større gruppe IT-management konsulenter.

Mentorix blev bestilt til at levere ITIL uddannelse og skabe en læringsstil for 30 – 35 medarbejdere i Twoday. Mentorix’s blev valgt på grund af sit innovative og skræddersyede kursuskoncept.

ITIL Foundation-kurset egner sig perfekt til et ”blended” læringsforløb da kurset er omfangsrigt.

Mentorix’s blendede læringskoncept kombinerer e-læring, klasserumstræning og evalueringer.

Tilsammen giver konceptet et optimalt værdiskabende undervisningsforløb. Twoday ønskede en værdiskabende og skræddersyet kursus til en større gruppe IT-ledelseskonsulenter.

Løsning fra Mentorix

Hvad blev tilbudt:

Twoday

👉 Resultater

35 studerende gennemførte det blendede kursusforløb. Samtlige kursister bestod onlineeksamen med tilfredsstillende resultat.

Mentorix’s værdiskabende måde at organisere ITIL kursusforløbet på medførte et minimum af afbrydelser. Samtidig optimerede Mentorix’s kursuskoncept arbejdstiden for IT-management konsulenterne, der herved fik mere tid til kunder og opgaver.

Vores evne til at forstå Twoday’s unikke behov gjorde en forskel.

Nicolai H Main
Senior Account Manager

Skal vi tage en snak?

Ta’ fat i Nicolai, hvis du vil vide mere om hvad Mentorix kan gøre for jer.

Hvilke services tilbyder Mentorix?

Styrk dine kompetencer med certificeringer du kan bruge i hele verden. Mentorix har produceret
e-læring siden 0’erne. Vi ved hvordan man laver spændende læring digitalt. Kurserne præsenteres på den prisbelønnede platform Eurekos.

Læring til alle medarbejdere. Nyt spændende digitalt uddannelseskoncept, som giver jer rabatter, som danner en fælles ramme for nye kompetencer og som giver medarbejdere viden hvor – og når de vil. Nemt og omkostningseffektivt.

Er du ledig? Hos Mentorix får du en vifte af online kurser som er de mest efterspurgte i markedet. Med en certificering styrker du dit CV og du øger din muligheder for at få en nyt spændende job. Vi hjælper dig med at få fuld tilskud via dit jobcenter. Vores mål er at gøre det let for dig.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”