Udgivet: 19/02/2019 | Skrevet af: Monica

Hvad er Porteføljestyring (MoP®)? 

 

MoP® tilbyder en vejledning i styring af forandringer gennem de projekter og programmer som udgør porteføljen. Det giver ledende medarbejdere et overblik over, hvordan porteføljestyring implementeres så den balancerer med virksomhedens daglige drift og forretning. Porteføljestyring hjælper dig til at kunne besvare et grundlæggende spørgsmål for alle virksomheder, nemlig: “Er vi sikre på, at denne investering er rigtig for os, og hvordan vil den bidrage til vores strategiske mål?”

Dit udbytte ved at benytte dig af MoP?

Ved at implementere MoP® får virksomheden mulighed for at:

  1. Sikre at projekter og programmer bidrager bedst muligt til de strategiske mål samt giver det bedst mulige økonomiske udbytte.
  2. Fjerne overflødige projekter og programmer samt fjerne projekter og programmer, der helt eller delvist opfylder samme mål.
  3. Håndtere de tilgængelige ressourcer mere effektivt.
  4. Øge gennemsigtigheden, afklare ansvarsområder og definere styringsmekanismer for projekter og programmer.
  5. Opnå det bedste udbytte af den totale investering i forandringsprojekter og -programmer .
  6. Styrke engagementet hos og kommunikationen med interessenterne til, at forstå organisationens behov og forventninger og deres forståelse for de strategiske mål.
  7. Identificere, evaluere og prioritere de forskellige initiativer i porteføljen som senere bliver til projekter og programmer.

Se her hvordan et kursus i Porteføljestyring kan hjælpe dig.

Se hvilke fordele der er ved porteføljestyring

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

//