Fra ledig til projektleder

Bliv certificeret i PRINCE2® eller andre projektleder kurser via dit jobcenter, din fagforening eller a-kasse.

Efter en lang periode med meget lav ledighed mærker vi nu også at verden ser meget anderledes ud end for 6 måneder siden.

Behovet for uddannelse stiger fordi du gerne vil ruste dig til en usikker tid. Du vil gerne opkvalificeres og gøre dig attraktive til et nyt job og du tænker forud.

For hvad nu hvis jeg bliver afskediget af forskellige årsager?

Hvis du allerede er én af dem, der for nyligt er blevet afskediget, så er du allerede i en proces der skaber usikkerhed, uro, selvreflektion og en uvished om fremtiden. Kontakten til fagforeningen, a-kasse og jobcenteret er etableret og hvad skal der nu ske? Prince2 certificering for ledige

Vi kan komme med en masse gode råd til, hvordan sådan en situation bedst kan håndteres – og det gør vi rigtig gerne. Vi kan hjælpe dig, der tidligere har arbejdet med projektledelse i mere eller mindre struktureret form. Eller dig der ikke kender meget til projektledelse, men i fremtiden gerne vil arbejde med projektledelse – eller har ønske om, at indgå i forskellige projekter i forskellige organisationer. Her kan du både få adgang til vores Prince2 og Scrum kurser. Prince2 

Er du i denne målgruppe, så skal du vide, at forskellige projektlederkurser er godkendt af regionerne og lagt på den Regionale positivliste – og kan tilbydes den ledige, når det er relevant i opkvalificering. Det kan det sagtens være for dig.  

Et af de kurser i projektledelse vi vil anbefale og kan tilbyde dig sammen med kommunerne kunne være en Prince2 certificering.

En certificering i Prince2 projektledelse vil give dig et rigtig stærkt kort på hånden og give dig dit CV et ordentlig boost. Prince2® er vel nok den mest anvendt og udbredte projektmetode og bliver brugt i rigtig mange virksomheder inden for forskellige brancher.

Et Prince2® kursus kan enten tages som et enkeltstående kursus, som der benævnes Prince2 Foundation, der er et kursus i teorien bag metoden. Dette kursus er meget ofte tilknyttet et det ”næste kursus” i rækken, der benævnes som Prince2 Practitioner – altså en anvendelse af Prince2 i praksis ud fra en bestem case. Så med den samlede pakke; teori og praksis knyttet til hinanden. Ofte gives begge kurser til den ledige, da det giver dig et virkelig stærkt udgangspunkt. Prince 2 Foundation certificering

Den regionale positivliste åbner mange døre

De regionale positivlister er en oversigt over de kurser og uddannelsesforløb, du kan søge om at deltage på. Der kan være forskel på listerne alt efter hvilken region du bor i. De kan give dig et overblik over, hvordan du kan udvikle dine kompetencer, så du får bedre forudsætninger for at finde lige præcis det job, du drømmer om.

Det kan være en god ide at se på den regionale positivliste. Måske der dukker noget op, du ikke selv havde overvejet, eller måske får du lyst til at prøve noget helt nyt af? Udover at du selv kan undersøge hvilke kurser og uddannelsesforløb, der kunne være interessant for dig, så kan du også tage kontakt til din jobkonsulent og høre, hvilke muligheder der er for dig i netop din situation. Se hvilke kurser vi udbyder, som er på den regionale positivliste her.

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

//