mentorix logo

Om virksomheden

Konecranes er verdensledende når det kommer til løftekraner i containerhavne. Konecranes opererer over hele verden og beskæftiger mange tusinde medarbejdere fordelt i flere divisioner. Konecranes tilbyder produktivitetsforøgende løsninger til løft samt service til løfteudstyr fra alle producenter.

Udfordring

Det er vanskeligt at designe læring til mange forskellige målgrupper samtidigt. Det skal derfor nøje overvejes, hvordan de forskellige læringsforløb skal designes, så mange målgrupper kan få glæde af den samme læring.

Derudover skal der tages hensyn til, at man lærer forskelligt i forskellige lande. Klasseundervisningen fandt sted i Birmingham, Johannesburg, Shanghai, Pune og Singapore. Det blev på forhånd besluttet at alt læring skulle være på engelsk, men ikke alle lande havde gode nok kundskaber til at det kunne fungere. I Kina brugte vi derfor tolk under klasseundervisningen, hvilket betød, at vi måtte tilpasse læringen til nye forhold.

Løsning fra Mentorix

Hvad blev tilbudt:

Et komplet tailor made kursusforløb i projektledelse bestående af forskellige typer af læringsmoduler online, klasserum, cases og gruppeøvelser. Alle læringsmoduler blev produceret som byggeklodser, hvilket gjorde det muligt at designe læringsforløb til alt fra lagermedarbejdere, projektledere, sælgere, chauffører, ingeniører og økonomifolk.

HVORFOR Mentorix’s leverance

I virkeligheden var der 2 faktorer der spillede ind:

  1. vores erfaring som projektchefer, programledere og projektledere
  2. vores evne til at undervise under ekstreme vanskelige vilkår gjorde udfaldet.

Mentorix's Filosofi:

Mentorix går ind for et holistisk syn på virksomhedens projektkultur. Med en kombination af fælles standarder, struktur samt individuelle faglige og personlige kompetencer, introducerer de en metode de kalder for “Projekthuset”.

Fordelene ved Best Practice Metoder

  1. Konsistens i Arbejdskvalitet: Best Practice metoder sikrer, at alle følger en ensartet forretningsudførelsesmetode, hvilket fremmer konsistens i kvaliteten af det producerede arbejde.
  2. Reduceret Risiko: Disse metoder er baseret på tidligere erfaringer. Ved at følge etablerede best practices kan organisationer reducere risikoen for fejl og mangler.
  3. Øget Effektivitet: Oftest fører Best Practice metoder til mere effektive processer, hvilket kan resultere i besparelser både i tid og omkostninger.

👉 Resultater

Undervisning af mere end 120 medarbejdere hvor ca. halvdelen bestod af Blue Colour medarbejdere.

Et online forløb blev i forløbet produceret, hvor alle deltagere og andre medarbejder i Konecranes kunne repetere eller lære via selvstudie. Læringsprogrammet der tog ca. 12 måneder var en vigtig brik i forbindelse med en digitalisering af virksomheden.

Benjamin Willum Funder
Managing Partner

Skal vi tage en snak?

Ta’ fat i Benjamin, hvis du vil vide mere om hvad Mentorix kan gøre for jer.

Hvilke services tilbyder Mentorix?

Styrk dine kompetencer med certificeringer du kan bruge i hele verden. Mentorix har produceret
e-læring siden 0’erne. Vi ved hvordan man laver spændende læring digitalt. Kurserne præsenteres på den prisbelønnede platform Eurekos.

Læring til alle medarbejdere. Nyt spændende digitalt uddannelseskoncept, som giver jer rabatter, som danner en fælles ramme for nye kompetencer og som giver medarbejdere viden hvor – og når de vil. Nemt og omkostningseffektivt.

Er du ledig? Hos Mentorix får du en vifte af online kurser som er de mest efterspurgte i markedet. Med en certificering styrker du dit CV og du øger din muligheder for at få en nyt spændende job. Vi hjælper dig med at få fuld tilskud via dit jobcenter. Vores mål er at gøre det let for dig.

Relaterede artikler

Mentorix online kurser for ledige

Fra Ledig til Projektleder

Fra Ledig til projektleder Bliv certificeret i PRINCE2® eller andre projektleder kurser via dit jobcenter, din fagforening eller a-kasse. Efter en lang

digital transformation

Forandringsledelse for IT-Projekter 

Forandringsledelse for IT-Projekter Nøglen til succesfuld implementering af IT-løsninger i traditionelle industrier. I en verden, hvor teknologien konstant udvikler sig, står traditionelle

online courses

Twoday

Om virksomheden Twoday er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyser,

0
Din indkøbskurv er tom!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”