AgilePM® Practitioner er den komplette, agile projektledelsesmodel

Du får indgående viden om en af de få agile modeller, som udover leverance også omfatter organisatorisk styringsstruktur (governance), og som derfor dækker hele organisationens behov for ledelse og styring af projekter.  

AgilePM Practitioner som et blended eller onlinekursus?

Du har 12. mdr. fuld adgang til online kurset, hvor du kan se videorne når det passer dig. På platformen, hvor kurset ligger har du også mulighed for at tage quizzer, så du kan teste din viden hen ad vejen.

Du har også adgang til et online community hvor du kan stille spørgsmål og få svar på disse, af tilknyttede undervisere og andre deltagere.

Så du kan altid få hjælp og sparring fra akkrediterede trænere.

Pris for online kurset kr. 5.195,-  

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst, med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den efterfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse.

Pris for blended kurset kr. 10.500,- 

Skulle du have lyst til at læse om hvordan eksamen foregår, kan du gøre dette her.

Bedre kontrol over projekterne. Hurtig leverance af forandringer. Bedre integration med virksomhedens øvrige forandringsinitiativer 

AgilePM® er en skalerbar, agil projektmetode, som omfatter de væsentligste styringsmekanismer for virksomhedens projektportefølje. Den har alt hvad virksomheden behøver uden at det bliver tungt og bureaukratisk.

Du får bedre indsigt i teknikker til at planlægge samt styre bl.a. tid og kvalitet i et agilt projekt, og du lærer om roller, ansvar og prioritering.

Du får forståelse for hvordan principperne i AgilePM® kan bidrage til at gøre hele organisationen agil.

AgilePM® er en stand-alone metode, som vil være tilstrækkelig for mange organisationer, men som også enkelt lader sig kombinere med andre metoder som Scrum eller PRINCE2®. 

Skal du med på AgilePM Practitioner kurset?

Kurset er for dig der har en ledende rolle i projekter, hvor agile metoder benyttes enten alene eller i kombination med andre metoder. Det kan være som projekt- eller teamleder, Scrum Master eller Product Owner.

Kurset er for dig, der ønsker en agil og fleksibel metode til at planlægge, organisere og styre et projekt fra hele vejen fra start til slut.

Kurset er desuden velegnet til at give dig et mere grundigt kendskab til, hvad agile grundlæggende er. Metoden har inspireret til de grundlæggende principper, som i dag ligger bag alle agile metoder.

Forudsætningen for at deltage i kurset er, at du har bestået AgilePM® Foundation. 

Hvad er AgilePM®

AgilePM® er agil projektledelse i sin reneste form. En komplet projektledelsesmetode baseret på den agile grundtanke.

AgilePM® (Agile Project Management) er baseret på den agile metode DSDM, der er en af de oprindelige, agile projektledelsesmetoder. Metoden udmærker sig ved at være en fleksibel metode, der samtidig sikrer en struktureret tilgang til projekter som en afgrænset proces med en begyndelse, en midte og en slutning.

AgilePM® er en stand-alone metode, som vil være tilstrækkelig for mange organisationer, men som også enkelt lader sig kombinere med andre metoder som Scrum eller PRINCE2®.

Mange organisationer efterlyser skalerbarhed i den agile tilgang. AgilePM® kan være med til at levere dette, uden at introducere unødige risici eller give slip på kontrollen. 

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up