AgilePM® Practitioner

En komplet agile projektledelsesmodel

Kurset er for dig der har en ledende rolle i projekter, hvor agile metoder benyttes enten alene eller i kombination med andre metoder. Det kan være som projekt- eller teamleder, Scrum Master eller Product Owner. Kurset er for dig, der ønsker en agil og fleksibel metode til at planlægge, organisere og styre et projekt fra hele vejen fra start til slut. Forudsætningen for at deltage i kurset er, at du har bestået AgilePM® Foundation.

AgilePM-elearning

AgilePM Practitioner som et online kursus

Online kursus eller e-læringskursus består i at du har fleksibiliteten til at tage kurset hjemme eller hvor du har lyst. Du tager samtidig eksamen online, læs mere her.

  • Se kurset når og hvor du har lyst
  • Kurset kan ses på computer, tablet eller mobilen.
  • Du kan høre kurset via lydfil
  • Du kan benytte dig af 12 mdr. online adgang til kurset og materiale
  • Så du altid kan få genopfrisket kurset
  • Få sparring og vejledning online af trænere og andre deltagere
  • Eksamen er inkluderet. Manual kan tilkøbes

Pris kr. 5.195,- ekskl. moms

Dit udbytte af AgilePM Practitioner kurset

AgilePM® er en skalerbar, agil projektmetode, som omfatter de væsentligste styringsmekanismer for virksomhedens projektportefølje. Den har alt hvad virksomheden behøver uden at det bliver tungt og bureaukratisk.

Du får indgående viden om en af de få agile modeller, som udover leverance også omfatter organisatorisk styringsstruktur (governance), og som derfor dækker hele organisationens behov for ledelse og styring af projekter. 

Hvad er AgilePM?

AgilePM® er agil projektledelse i sin reneste form. En komplet projektledelsesmetode baseret på den agile grundtanke.

AgilePM® (Agile Project Management) er baseret på den agile metode DSDM, der er en af de oprindelige, agile projektledelsesmetoder. Metoden udmærker sig ved at være en fleksibel metode, der samtidig sikrer en struktureret tilgang til projekter som en afgrænset proces med en begyndelse, en midte og en slutning.

AgilePM® er en stand-alone metode, som vil være tilstrækkelig for mange organisationer, men som også enkelt lader sig kombinere med andre metoder som Scrum eller PRINCE2®.

Mange organisationer efterlyser skalerbarhed i den agile tilgang. AgilePM® kan være med til at levere dette, uden at introducere unødige risici eller give slip på kontrollen.

30 Dages Gratis Adgang

Udvikling af kompetencer,
som sætter skub i karrieren

Scroll Up //