Privatlivs- og cookiepolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

1. Hvad bruger Mentorix personoplysninger til?

Mentorix beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du f.eks tilmelder dig vores nyhedsbreve, konkurrencer, webinarer, events m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, jobtitel m.v men kan også være helbredsoplysninger i forbindelse med en tilmeldning til eksamen, hvor det er muligt at få tildelt ekstra tid, ved fremvisning af gyldig lægeerklæring. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via mail.

2. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mentorix Aps, skal du rette henvendelse på info@mentorix.dk eller telefon (+45) 72 44 12 34. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

COOKIEPOLITIK

Scroll Up