mentorix logo

Om virksomheden

Devoteam er et førerende konsulenthus i Danmark, som har specialiseret sig i digital strategi, teknologiske platforme, cybersikkerhed og forretningstransformation.

Udfordring

Med den hurtige teknologiske udvikling og en stadig mere digitaliseret forretningsverden står Devoteam Danmark over for en udfordring: der er et stigende behov for at tilbyde certificerede konsulenter til deres kunder. Dette er blevet yderligere kompliceret af ønsket om at udvide uddannelses- og certificeringsmulighederne til en bredere kreds af medarbejdere, så Best Practice metoderne kan blive mere udbredt både internt i virksomheden og eksternt hos kunderne.

Løsning fra Mentorix

Hvad blev tilbudt:

Mentorix tilbød en innovativ løsning. Devoteam ville få fuld adgang til Mentorix’s komplette portefølje af projektrelaterede kurser, herunder ITIL. Denne model gav mulighed for at adskille læring og adgang til viden fra selve certificeringsprocessen.

Hertil blev der tilbudt fleksible certificeringspakker. Konsulenter, der skulle have en officiel certificering på grund af kundekrav, kunne nu gøre dette baseret på individuelle behov.

Denne tilgang sikrer, at et bredere spektrum af medarbejdere har adgang til essentiel viden om Best Practice metoderne, selv hvis de ikke nødvendigvis skal certificeres.

Mentorix's Filosofi:

Mentorix går ind for et holistisk syn på virksomhedens projektkultur. Med en kombination af fælles standarder, struktur samt individuelle faglige og personlige kompetencer, introducerer de en metode de kalder for “Projekthuset”.

Fordelene ved Best Practice Metoder

  1. Konsistens i Arbejdskvalitet: Best Practice metoder sikrer, at alle følger en ensartet forretningsudførelsesmetode, hvilket fremmer konsistens i kvaliteten af det producerede arbejde.
  2. Reduceret Risiko: Disse metoder er baseret på tidligere erfaringer. Ved at følge etablerede best practices kan organisationer reducere risikoen for fejl og mangler.
  3. Øget Effektivitet: Oftest fører Best Practice metoder til mere effektive processer, hvilket kan resultere i besparelser både i tid og omkostninger.

Resultater

Med denne model har konsulenterne haft mulighed for en mere skræddersyet og fleksibel læringsproces. Flere har fået adgang til viden om konkrete metoder uden nødvendigvis at skulle certificeres.

Over de seneste tre år har mere end 300 konsulenter modtaget træning i projektledelse, forandringsledelse og IT-service management. Heraf er over 100 blevet certificeret inden for disse områder.

Finansielt har Devoteam haft store fordele: Virksomheden har sparet over 1 million kroner på online træning og reduceret behovet for mere end 200 kursusdage.

Nicolai H Main
Senior Account Manager

Skal vi tage en snak?

Ta’ fat i Nicolai, hvis du vil vide mere om hvad Mentorix kan gøre for jer.

Hvad siger vores kursister?

Kurset har overordnet være utrolig lærerigt PÅ KORT TID, hvortil opgaverne/quizzerne har været behjælpelige til eksamen.
5/5
Diana Burnwood
Rigtig god service fra jer, og meget godt og nemt tilgængelig materiale. Rigtig gode undervisningsvideoer. Alt i alt en positiv oplevelse at læse/se pensum.
5/5
Jessica Foxx​
Had a really good experience with Mentorix. The courses were super good and they are always ready to help.
5/5
Lily Granger​
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”