mentorix logo
prince2 online læring

Hvad er PRINCE2?

Hvad er PRINCE2?

Hvad er PRINCE2? Hvis du befinder dig i projektlederverdenen, er du højst sandsynligt allerede stødt på PRINCE2. Er du derimod ny inden for feltet, og er ved at undersøge dine muligheder, så kan du med fordel læse med her.

PRINCE2 er en forkortelse af PRojects IN Controlled Environments. Det er desuden en af verdens mest anvendte metoder inden for projektledelse, og der er mange gode grunde til, at netop denne projektmetode er blevet så populær.  

Få en projektlederuddannelse med et PRINCE2 kursus

PRINCE2 er en grunduddannelse inden for projektledelse, hvor man selvfølgelig lærer at drive et projekt, men også hvordan man opfører sig, hvordan man skal tænke og agere, når man er en del af et projekt. På et PRINCE2 kursus får du gode værktøjer til effektiv projektledelse, og du lærer at gennemføre projektet inden for budgettet, tidsrammen og af høj kvalitet. 

Selvom man ikke kommer til at arbejde direkte i projektet, kan en PRINCE2 certificering stadig være en fordel at have. Succesraten på projektet vil stige markant, hvis alle der er i berøring af projektet, har en god forståelse for projektledelse. Selv hvis organisationen ikke kører et PRINCE2 projekt, er det stadig en fordel at have en PRINCE2 certificering, fordi det giver en god forståelse af, hvordan hele processen i projektet foregår.

En af grundene til, at PRINCE2 metoden er så udbredt er, at den er relativt simpel, hvis man sammenligner med andre metoder som eksempelvis PMP eller CMMI. Desuden er uddannelsesmaterialet lavet på en kronologisk måde, som forsimpler metoden mere end andre projektledelsesmetoder.

Forskellige PRINCE2 kurser

Der findes flere niveauer inden for PRINCE2 – Foundation og Practitioner. Foundation er første niveau, hvor man får grundviden omkring PRINCE2 projektledelse. Ønsker man at gå mere i dybden kan man tage PRINCE2 Practitioner kurset.

Derudover findes der PRINCE2 Agile, hvor man lærer at kombinere den agile tankegang med PRINCE2 metoden. Her findes der også Foundation og Practitioner niveau.

Man kan godt tage et PRINCE2 Foundation kursus og bygge videre med PRINCE2 Agile Practitioner kursus, hvis man ønsker at kombinere de to. Har man allerede en PRINCE2 Practitioner certificering, kan man sagtens udvide den med en PRINCE2 Agile Practitioner certificering.

PRINCE2 elæring hos Mentorix

Vil du også være PRINCE2 projektleder? Hos Mentorix kan du tage dit PRINCE2 kursus online. Det betyder, at alt materiale er tilgængeligt online. Den officielle PRINCE2 manual får du tilsendt så du har den i fysisk form.

Det giver stor fleksibilitet at tage et PRINCE2 kursus online. Du kan nemlig selv disponere over din tid, og du kan derfor selv bestemme, hvornår det passer ind i din kalender. PRINCE2 eksamen foregår også online, og her bestemmer du også selv, hvilken dato og tid du ønsker at tage den. Når eksamen er bestået, får du din PRINCE2 certificering, og du kan dermed kalde dig certificeret projektleder.

Vil du vide mere om vores PRINCE2 kurser, så kan du finde dem her:

 

 

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”