mentorix logo

E-læring Produktion

Vi hjælper jer med .

Har du behov for udvikling af e-learning?

Vi står klar til at guide dig sikkert igennem processen med vores erfarne team. Uanset hvilket emne du ønsker at dække med din e-learning, kan du forvente ekspertise og dedikation fra os.
Vores dedikerede hold af specialiserede læringsdesignere, grafiske eksperter og projektledere har årlig erfaring med at skabe over 100 forskellige e-learning programmer.
Vi sikrer, at din e-learning udnytter de nyeste virkemidler, teknologier og designs.
Med os ved roret kan du være sikker på, at din e-learning opfylder de højeste standarder og leveres til tiden, uden at belaste din organisation unødigt. 

e-learning-online-kurser

Vi har styr på processen

Nedenfor finder du vores projektmodel. Vi arbejder i korte iterationer og skaber små, hurtige prototyper. Dette giver dig som kunde mulighed for at få et tidligt indblik i produktet, så vi i fællesskab kan skabe det produkt som jeres virksomhed har brug for. Mentorix har en lang baggrund med projektledelse, forandringsledelse og adfærdsdesign, hvilket giver de optimale betingelser for gode anvendelige produkter leveret efter aftale.

1

e-learning-workshop

Workshop

I samarbejde med dig og dit team starter vi altid med en opstartsworkshop for at afklare emne, læringsmål, design, virkemidler og rollefordeling.

2

e-learning-learning-design

LEARNING DESIGN

Her fokuserer vi på, hvordan designet skal udformes for at opfylde jeres designretningslinjer og opnå de aftalte læringsmål på mest effektiv vis.

3

e-learning-Pilotudvikling

Pilotudvikling

Der udarbejdes en pilot på baggrund af et emne defineret af jer. Vi kommer med løsningsopslag og ideer til god e-læring i en løbende dialog med jer.

4

PRODUKTION

Vi tilpasser vores pilot, og færdiggør produktionen. Mentorix står for alt optagelse af lyd og video samt udvikling af animationer og grafiske elementer.

Derfor skal du vælge os som e-learning levendør

Vi specialiserer os i digital læring, herunder awareness, compliance og meget mere.

Vores tekniske ekspertise er solid med 10 års erfaring inden for SCORM og LMS, samt dybdegående kendskab til e-learning værktøjer som Articulate Storyline.

Vi tør tænke anderledes og udfordrer både traditioner og vores kunder for at levere kreative løsninger, der holder din målgruppes interesse fanget.

Vores udviklingsproces integrerer principper fra adfærdsdesign for at sikre, at vores løsninger er målrettet og skaber resultater for dig.

Mentorix handler i bund og grund om certificeret lederskab – at giver dig eller dine medarbejdere en fælles arbejdsmetode, så I kan skabe resultater i fællesskab. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os.

Cases

Vores tilfredse kunder

Få hjælp, rådgivning og svar på dine spørgsmål

Har du et spørgsmål til vores kurser, priser eller andet? Så ring til os eller send din forespørgsel herunder.
Det er helt uforpligtende og du får typisk svar samme dag.

Du kan ringe til os i alle hverdage kl. 09.00–16.00

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”