mentorix logo

Styrk din karriere med jobrettet uddannelse i Projektledelse

Danmark er kendt for at være i front, når det kommer til uddannelse. Det gælder også de 6 ugers jobrettet uddannelsesforløb som jobcentrene tilbyder. De kan bruges til at åbne døren for dem, der ønsker at forbedre deres færdigheder inden for projektledelse.

Hurtig Adgang til Projektledelsesverdenen

Dette 6 ugers forløb er en solid og hurtig måde at få indblik og jobmuligheder inden for projektledelsesverdenen.   

Den korte varighed gør det muligt for deltagerne hurtigt at implementere deres nye færdigheder og træde ind på arbejdsmarkedet som kompetente projektledere.  

Specialiserede Kompetencer Inden for Projektledelse

Dette kursus er skræddersyet til at imødekomme behovene inden for projektledelse. Deltagerne vil få mulighed for at udvikle specialiserede færdigheder inden for områder som agil projektledelse, risikostyring og teamledelse, hvilket er afgørende for succes i moderne projektledelse.  

Fleksibilitet og Tilpasningsevne i Uddannelsen

En af nøglefordel ved dette forløb er fleksibiliteten. Deltagerne kan tilpasse deres uddannelse til at imødekomme deres individuelle karrieremål. Det kan være at forfine eksisterende færdigheder eller udforske nye områder inden for projektledelse.  

Hvis du søger at tage din karriere inden for projektledelse til næste niveau, kan 6 ugers jobrettet uddannelse være nøglen til din succes. Deltag i dette kursus for at opnå specialiserede færdigheder og få adgang til et netværk af fagfolk inden for projektledelsesverdenen. 

Hvilke kurser kan man vælge imellem som Ledig?

Det er de kurser som findes på din regions positivliste,  som findes på hjemmesiden for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. 

Her skal du finde emnet der heder ” Den regionale uddannelsespulje”  og så finde din region. I stedet for at bruge din tid her så skriv til os på Kursus@mentorix.dk, så har vi alt den info du og din sagsbehandler skal bruge.

Mentorix udbud til ledig:

PRINCE2 (Projects IN Controlled Environments) er en anerkendt metode til projektledelse, der bruges over hele verden. Vores kursus i projektledelse med PRINCE2 giver dig en dybdegående forståelse af metodens principper, processer og værktøjer, så du kan lede projekter effektivt og professionelt. 

👉 Lær mere om Projektledelse med PRINCE2

Scrum Master Certified (SMC™) er certificering i agil ledelse. Scrum er et fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Den fleksible ledelsesmetode danner grundlag for at arbejde agilt, hvor fokus er på at levere mest mulig værdi til projektets kunde (intern som ekstern). Alt i Scrums rammeværk er baseret på Best Practice. Det vil sige at metoden er fremkommet gennem talrige analyser af, hvordan man kan optimere arbejdsprocesserne i projektteams. 

👉 Lær mere om Projektledelse med PRINCE2 og Scrum

ITIL (Information Technology Infrastructure Library) er en framework til IT-service management, der fokuserer på at levere værdi til organisationen gennem effektiv styring af IT-tjenester.

Vores kursus i PRINCE2 med ITIL4 kombinerer de bedste praksisser inden for projektledelse og IT-service management, hvilket giver dig en unik kompetenceprofil, der er attraktiv på arbejdsmarkedet.

👉 Lær mere om PRINCE2 med ITIL

Ofte stillede spørgsmål:

  • Tidsforbrug: Forventet tidsforbrug for hvert kursus er mellem 20 til 30 timer, hvilket giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo.  
  • Sprog: Kurset tilbydes på både dansk og engelsk, hvilket gør det tilgængeligt for et bredere publikum.  
  • Adgang til Materialer: Når du tilmelder dig, får du 12 måneders adgang til alle kursusmaterialer, så du kan gennemgå indholdet efter behov.  
  • Online Eksamener: Kurset inkluderer online eksamener, hvilket giver dig fleksibiliteten til at tage eksamenerne, når det passer dig.  
  • Officielle Materialer: Du vil modtage de officielle fysiske manualer som en del af dit kursusmateriale.  
  • Certificering: Efter fuldførelsen af kurset vil du have beviser på dine certificeringer.  
  • Interaktive Elementer: Kurser indeholder mini quizzer, der hjælper dig med at teste din forståelse undervejs.  
  • Re-eksamener: Skulle du have brug for det, tilbyder vi gratis re-eksamener.  

For mere information og for at reservere din plads her: 👉 Online kurser for ledige 

Hvad siger vores kursister?

Big thanks to Mentorix and their amazing instructor Thomas Pulawski for great course content. During the course I gained the necessary skills for effective project management using PRINCE2 methodology. 💪 Looking forward to oportunities to apply my newly gained knowledge.
5/5
Viktorija Riskute Blatch
Bygningskonstruktør | Prduktionsleder
Rigtig god service fra jer, og meget godt og nemt tilgængelig materiale. Rigtig gode undervisningsvideoer. Alt i alt en positiv oplevelse at læse/se pensum.
5/5
Malene
Thanks to Mentorix for their comprehensive course, I've gained vital skills in project planning, execution, and control. Ready to apply these skills to drive successful project outcomes and contribute to my organization's success! 🚀
5/5
Desislava Dimitrova

Skal vi tage en snak?

Mentorix handler i bund og grund om certificeret lederskab – at giver dig eller dine medarbejdere en fælles arbejdsmetode, så I kan skabe resultater i fællesskab. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.

Hvilke services tilbyder Mentorix?

Styrk dine kompetencer med certificeringer du kan bruge i hele verden. Mentorix har produceret
e-læring siden 0’erne. Vi ved hvordan man laver spændende læring digitalt. Kurserne præsenteres på den prisbelønnede platform Eurekos.

Læring til alle medarbejdere. Nyt spændende digitalt uddannelseskoncept, som giver jer rabatter, som danner en fælles ramme for nye kompetencer og som giver medarbejdere viden hvor – og når de vil. Nemt og omkostningseffektivt.

Er du ledig? Hos Mentorix får du en vifte af online kurser som er de mest efterspurgte i markedet. Med en certificering styrker du dit CV og du øger din muligheder for at få en nyt spændende job. Vi hjælper dig med at få fuld tilskud via dit jobcenter. Vores mål er at gøre det let for dig.

Relaterede artikler

prince2 7 online

PRINCE2 7

PRINCE2® 7 Edition PRINCE2® blev først lanceret i 1996 og har haft seks udgaver (før den nuværende udgivelse). Den seneste opdatering blev

online courses

Twoday

Om virksomheden Twoday er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyser,

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”