mentorix logo

Virksomheder

Mentorix tilbyder kurser og udviklingsprogrammer til både private og offentlige organisationer på forskellige niveauer. Vores særlige ekspertise er undervisning inden for projekt-, program- og porteføljeledelse.

Online Akademi

Giv medarbejderne adgang til Mentorix’s prisvindende online business akademi. Masser af fleksible konfigurationsmuligheder og omfatter enten en gruppe -eller alle medarbejdere i virksomheden. 

Dette tilbud er til virksomheden som ønsker træning flere kurser.

Om Mentorix Business Academy

Mentorix’s fleksible online akademi giver mulighed for, ikke blot at deltage i ét kursus, men at deltage i alle Mentorix’s kurser på én gang – uden at det kost virksomheden mere.
Ja, faktisk kan Mentorix håndtere uendeligt mange deltagere. Alt foregår online på en af verdens mest effektive læringsportaler.
Mentorix online business akademi er en stor kilde til inspiration & repetition – det er som at have en online håndbog.

Virksomhedskursus

Mentorix tilbyder virksomheder afholdelse af specifikke kurser – kun for jer. Et virksomhedskursus giver mulighed for at sikre et optimeret kursusforløb, der passer præcis til jeres behov. 

Dette tilbud er til virksomheden som ønsker træning i et specifikt kursus.

Om Mentorix kurser for virksomheder

På et firmakursus (lukke hold) er det jer der bestemmer indhold, form og hvor kurset skal foregå. Hos Mentorix kan I frit plukke fra vores brede udvalg af kursusprodukter.
For at kunne give jer den bedst mulige pris, basere vi altid vores priser på et specifikt antal kursister.
Et firmakursus er ofte brugt når en gruppe medarbejdere har brug for at arbejde efter den samme ”best practice” (metode).

Skal vi tage en snak?

Mentorix handler i bund og grund om certificeret lederskab – at giver dig eller dine medarbejdere en fælles arbejdsmetode, så I kan skabe resultater i fællesskab. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de eventuelle spørgsmål du skulle have. Så tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld vores formular og så vil vi ringe dig op og svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have eller giv os et kald.

Stærke resultater - i fællesskab

Træt af besværet med at sende folk på kursus?

Adgang til Mentorix online kurser på vores prisvindende undervisningsportal.

Med Mentorix Business Academy er det muligt for medarbejdere at komme på kursus i projektledelse, IT og forandringsledelse når og hvor de vil.

Vores online kurser er et fælles værktøj til at skabe fælles resultater.

Mentorix Business Academy er din virksomheds fælles fundament for at forankre lederskab. Online kursusportalen er langt mere effektiv end traditionelle kurser. Og så er det billigt.

Mentorix Business Academy understøtter også at du kan let hente statistik og danne dig et overblik over, hvem der kan lært hvad. Dette er særligt nyttet, for dig der løfte et ledelsesansvar eller arbejder med HR.

Kontakt os for at få dit Business Academy allerede i dag.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Log ind til kurser

Hvis du skal studere kan du bruge dette link som en genvej til platformen.

Mit Mentorix

visma logbuy samarbejdspartner

Velkommen til Mentorix

“Velkommen til vores hjemmeside!

Vi er glade for at have Logbuy med os som en samarbejdspartner. Vi sidder altid klar på +45 72 44 12 34 eller info@mentorix.dk, hvis der skulle være nogle spørgsmål. 

Brug rabatkoden: “Mentorix23” for at få 10% rabat på dit køb.

Tak for at vælge Mentorix!”