Få det rigtige ud af jeres gevinstrealisering med Managing Benefits®

Kurset bygger på en internationalt anerkendt tilgang til gevinstrealisering, der gør virksomhedens ledelse i stand til at definere realistiske gevinster som forbindes til de planlagte projekter.

Herfra kan I udarbejde knivskarpe business cases til at sikre, at de programmer og projekter der igangsættes, arbejder målrettet på at realisere de planlagte gevinster.

Baseret på Best Practice fra tusindvis af virksomheder får du teori og teknikker til at planlægge, styre og opnå gevinstrealisering fra virksomhedens programmer og projekter.

På kurset opbygger du forståelse for, hvordan du ved at indtænke planlægningen af gevinstrealisering kan bidrage til en mere optimal sammensætning af projekt porteføljen. Desuden får du kendskab til en struktur, du kan benytte til måling af de opnåede successer og gevinster.

Du får proffesionelle kompetencer indenfor planlægning og realisering af gevinster samt færdigheder i at udarbejde realistiske business cases, der afspejler forretningens behov og strategiske målsætninger.

Ledere der sidder med ansvar for at sikre realisering af planlagte gevinster. Du vil få konkrete metoder og værktøjer til at benytte i dit daglige arbejde med at planlægge og realisere gevinster.

Så kom med på kurset og bliv endnu skarpere på hvordan gevinster opnåes.

Du kan også være senior forandringsleder, strategisk planlægger, projekt-, program-, eller porteføljeleder eller måske er du en koordinerende stabsmedarbejder.

Managing Benefits er en international anerkendt tilgang til at planlægge, lede og måle de aktiviteter, der skal til for at opnå gevinstrealisering i en virksomhed.

Managing Benefits kurset er opbygget som supplement til og i overensstemmelse med de eksisterende Best Practices inden for projekt-, program- og porteføljeledelse bl.a PRINCE2®, MSP®, P3O® og MoP®.

Hvordan foregår Managing Benefits kurset og certificeringen?

Kurset foregår som et klassekursus, hvor du sidder sammen med andre kursister og bliver undervist af en fagspecialist.

Her er der rig mulighed for at sparre med de andre på holdet og få svar på dine spørgsmål af underviseren.

Eksamen foregår online, hvilket betyder at du kan tage den hjemmefra, på arbejdet eller et helt andet sted der passer dig. 

Mentorix is an Accredited Training Organization (ATO) under APMG. Managing Benefits® and Swirl Device logo are trademarks of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.

managing benefits
Scroll Up