Få det rigtige ud af jeres gevinstrealisering med

Managing Benefits®

Hvordan foregår Managing Benefits kurset og certificeringen?

Kurset foregår som et klassekursus, hvor du sidder sammen med andre kursister og bliver undervist af en fagspecialist.

  • Rig mulighed for at sparre med andre kursister og din træner
  • Få direkte svar på dine spørgsmål
  • Eksamen foregår online, tag den når og hvor det passer dig
  • Pris kr. 10.500,- ekskl. moms
managing benefits

Hvad lærer du på gevinstrealiserings (Managing Benefits) kurset?

Kurset bygger på en internationalt anerkendt tilgang til gevinstrealisering, der gør virksomhedens ledelse i stand til at definere realistiske gevinster som forbindes til de planlagte projekter.

Herfra kan I udarbejde knivskarpe business cases til at sikre, at de programmer og projekter der igangsættes, arbejder målrettet på at realisere de planlagte gevinster.

Du får proffesionelle kompetencer indenfor planlægning og realisering af gevinster samt færdigheder i at udarbejde realistiske business cases, der afspejler forretningens behov og strategiske målsætninger.

Kom med på Managing benefits kurset

Ledere der sidder med ansvar for at sikre realisering af planlagte gevinster. Du vil få konkrete metoder og værktøjer til at benytte i dit daglige arbejde med at planlægge og realisere gevinster.

Du kan også være senior forandringsleder, strategisk planlægger, projekt-, program-, eller porteføljeleder eller måske er du en koordinerende stabsmedarbejder.

Hvad er gevinstrealisering (Managing Benefits?)

Managing Benefits er en international anerkendt tilgang til at planlægge, lede og måle de aktiviteter, der skal til for at opnå gevinstrealisering i en virksomhed.

Managing Benefits kurset er opbygget som supplement til og i overensstemmelse med de eksisterende Best Practices inden for projekt-, program- og porteføljeledelse bl.a PRINCE2®, MSP®, P3O® og MoP®.

Scroll Up