PRINCE2® Foundation hjælper dig med at levere succesfulde projekter inden for tid, kvalitet og budget

PRINCE2® kurset giver dig de nødvendige værktøjer så du kan styre dit projekt i mål, uanset hvilken størrelse og type af projekt, du har ansvaret for.

PRINCE2® Foundation som blended eller online kursus?

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning. 

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst, med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den efterfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse. 

Pris for blended kurset kr. 10.500,-

PRINCE2 Foundation online kurset giver dig:

12 mdr. fuld adgang til videokurset og materialer

Der er bl.a. case studies

Relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit PRINCE2-projekt

Test din viden med quizzer

Øvelser

Online community med andre deltagere. Her du mulighed for at sparre med andre og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen og manual inkluderet

Pris for online kurset kr. 5.895,-

Læs om hvordan du tager online eksamen her

prince2 foundation

Forstå principperne og processerne bag god projektledelse og de temaer, der gennemsyrer/infiltrerer hele projektets levetid.

Lær hvordan du styrer et projekt ved at anvende PRINCE2® metoden, en metode du kan benytte til at sikre at alle deltagere bruger en fælles model og taler samme sprog i projektarbejdet.

Få svar på de spørgsmål, du måske allerede har stillet dig selv:

Hvad forventes der af mig?

Hvad foretager projektlederen sig?

Hvad skal jeg gøre, hvis det ikke går som planlagt?

Hvilke beslutninger forventes det, at jeg skal træffe?

Hvilke oplysninger skal jeg sørge for?

Hvem bør jeg spørge om hjælp og vejledning?

Du kan være ny til PRINCE2® eller have flere års erfaring indenfor projektledelse

PRINCE2® Foundation kursus og certificering er rettet til personer, der har arbejdet med projekter i et stykke tid men også til nye projektledere, der ønsker at lære mere om projektledelse og om PRINCE2® metoden.

Kurset er også relevant for andre medarbejdere, der er involveret i projekter, herunder: Projektstyrelsesmedlemmer, Gruppe- og Afdelingsledere, Projekt Kvalitetskontrol medarbejdere, Forandringsledelses medarbejdere, Projekt- og Programkontorpersonale og Driftsledere / -medarbejdere.

Hvad er PRINCE2®?

PRINCE2® teorien er baseret på erfaring fra tusindvis af projekter og bidrag fra utallige projektledere, projektsponsorer, undervisere og konsulenter i projektledelse. Al denne viden er samlet i PRINCE2® manualen som giver dig adgang til nyttige Best Practice metoder indenfor projektledelse, som du kan benytte i din hverdag.

Organisationer der anvender metoden sikrer, at alle projektdeltagere taler samme sprog, forstår hinandens roller og ansvar og benytter samme model til at gennemføre projektet. Dette vil øge succesraten for projektet samt forbedre det endelige projekt resultat.

Certificeringen er et internationalt anerkendt bevis, som du kan bruge i hele verden til at dokumentere dine kompetencer indenfor projektledelse.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up