PRINCE2® Foundation Kursus

PRINCE2® Foundation hjælper dig med at levere succesfulde projekter inden for tid, kvalitet og budget

Mentorix’ PRINCE2 Foundation kursus giver dig de nødvendige værktøjer, så du kan styre dit projekt i mål, uanset hvilken størrelse og type af projekt, du har ansvaret for.

PRINCE2 foundation kursus – online eller som blended learning

Du kan tage vores PRINCE2 Foundation kursus online eller som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning. 

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst, med adgangen til vores onlinekursus. Denne adgang kan du benytte dig af i 12 mdr., hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket. 

Efter e-læringen er gennemført, foregår den efterfølgende undervisning i et kursuslokale med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse. 

Eksamen og manual er inkluderet. 

Pris for blended kurset kr. 10.500,- 

Med PRINCE2 Foundation online kurset får du 12 mdr. fuld adgang til videokurset og materialer, hvor der bl.a ligger case studies, relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit PRINCE2-projekt.

Du kan teste din viden med quizzer og øvelser.

På platformen findes der online community. Her har du mulighed for at sparre med andre kursister og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen og manual er inkluderet.

Pris for online kurset kr. 5.895,-

Læs om hvordan du tager online eksamen her

prince2 foundation kursus

PRINCE2 – projektledelse

Med Mentorix’ PRINCE2 Foundation kursus lærer du at forstå principperne og processerne bag effektiv projektledelse og de temaer, der gennemsyrer/infiltrerer hele projektets levetid. 

Lær, hvordan du styrer et projekt ved at anvende PRINCE2® metoden – en metode du kan benytte til at sikre, at alle deltagere bruger en fælles model og taler samme sprog i projektarbejdet. 

Med vores PRINCE2 Foundation kursus kan du få svar på de spørgsmål, du måske allerede har stillet dig selv: 

Hvad forventes der af mig? 

Hvad foretager projektlederen sig? 

Hvad skal jeg gøre, hvis det ikke går som planlagt? 

Hvilke beslutninger forventes det, at jeg skal træffe? 

Hvilke oplysninger skal jeg sørge for? 

Hvem bør jeg spørge om hjælp og vejledning?

Projektlederuddannelse med PRINCE2 

Du kan være ny til PRINCE2® eller have flere års erfaring indenfor projektledelse 

PRINCE2 Foundation kursus og certificering er målrettet personer, der har arbejdet med projekter i et stykke tid – men også nye projektledere, der ønsker at lære mere om projektledelse og om PRINCE2® metoden. 

Vores PRINCE2 kursus er også relevant for andre medarbejdere, der er involveret i projekter, herunder: 

Projekt -styrelsesmedlemmere, gruppe- og afdelingsledere, projekt kvalitetskontrol medarbejdere, forandringsledelses-medarbejdere, projekt- og program kontorpersonale og driftsledere /-medarbejdere.

Hvad er PRINCE2®?

PRINCE2® teorien er baseret på erfaring fra tusindvis af projekter og bidrag fra utallige projektledere, projektsponsorer, undervisere og konsulenter i projektledelse. 

Al denne viden er samlet i PRINCE2® manualen, som giver dig adgang til nyttige best practice metoder indenfor projektledelse, som du kan benytte i din hverdag. 

Organisationer, der anvender metoden, sikrer, at alle projektdeltagere taler samme sprog, forstår hinandens roller og ansvar og benytter samme model til at gennemføre projektet. Dette vil øge succesraten for projektet samt forbedre det endelige projekt resultat. 

Certificeringen er et internationalt anerkendt bevis, som du kan bruge i hele verden til at dokumentere dine kompetencer indenfor projektledelse.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up