MSP® Foundation giver dig værktøjer til at levere succesfulde forandringer i form af programmer i en kompleks organisation med med mange interessenter

Du vil få værktøjer til at håndtere de udfordringer, der opstår, når man implementerer et forandringsprogram, og du får et rammeværk, som du kan benytte til at styre og kontrollere alle de aspekter, der er i programledelsen.

Ved at deltage i MSP® Foundation opnår du forståelse for, hvordan du kan styre og levere et forandrings program i en organisation, der er præget af kompleksitet, mange afhængigheder, mange risici og modstridende prioriteter.

Du kan være ny eller øvet til program- og projektledelse

MSP® Foundation kurset vil være relevant for personer, der er involverede i at lede, styre, støtte og levere programmer. Det kan f.eks. være programledere, programejere, forandringsledere samt medarbejdere i program- og porteføljekontorer.

Hvad er MSP® Foundation?

MSP® Foundation er baseret på erfaring fra tusindvis af programmer og bidrag fra adskillige programledere, programejere, undervisere og konsulenter i programledelse. Al denne viden er samlet i MSP® manualen, som giver jer metoder og værktøjer, I kan benytte, når I implementerer et program i jeres organisation.

MSP® Foundation som blended eller online kursus?

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning. 

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst, med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den efterfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister. Her kan du fysisk sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse. 

Du kan også vælge at tage kurset som et rent online kursus, hvis du ønsker det. Vi tilbyder MSP Foundation online på dansk og engelsk.

The Swirl logo™ MSP® is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

MSP logo

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

…eller få en gratis forsmag  i 14 dage.

Scroll Up