MSP® Foundation (Managing succesful programmes)

Giver dig metoderne og værktøjerne til at styre og levere succesfulde
forandringer i form af programmer

Ved at deltage i MSP Foundation opnår du forståelse for, hvordan du kan styre og levere et forandrings program i en organisation, der er præget af kompleksitet, mange afhængigheder, mange risici og modstridende prioriteter.

Du vil få værktøjer til at håndtere de udfordringer, der opstår, når man implementerer et forandringsprogram, og du får et rammeværk, som du kan benytte til at styre og kontrollere alle de aspekter, der er i programledelsen.

MSP

MSP Foundation som online kursus.

Online kursus eller e-læringskursus består i at du har fleksibiliteten til at tage kurset hjemme eller hvor du har lyst. Du tager samtidig eksamen online, læs mere  her

  • Se kurset når og hvor du har lyst
  • Kurset kan ses på computer, tablet eller mobilen.
  • Du kan høre kurset via lydfil
  • Du kan benytte dig af 12 mdr. online adgang til kurset og materiale
  • Så du altid kan få genopfrisket kurset
  • Få sparring og vejledning online af trænere og andre deltagere
  • Eksamen og manual er inkluderet.

Pris kr. 5.895,- ekskl. moms

Hvem er Målgruppen?

MSP Foundation kurset vil være relevant for personer, der er involverede i at lede, styre, støtte og levere programmer. Det kan f.eks. være programledere, programejere, forandringsledere samt medarbejdere i program- og porteføljekontorer.

Hvad er MSP Foundation?

MSP Foundation er baseret på erfaring fra tusindvis af programmer og bidrag fra adskillige programledere, programejere, undervisere og konsulenter i programledelse. Al denne viden er samlet i MSP® manualen, som giver jer metoder og værktøjer, I kan benytte, når I implementerer et program i jeres organisation.

30 Dages Gratis Adgang

Udvikling af kompetencer,
som sætter skub i karrieren

Scroll Up